tirsdag 30. oktober 2018

Timeliste mal

Dette er en Microsoft Office- mal. Bruk denne tilgjengelig malen til å angi arbeidstimer i en arbeidsuke. Timeliste for ansatt. Spor dine ordinære timer og overtidstimer på daglig basis med denne ukentlige timelisten. Totalt antall timer for uken beregnes basert på tidspunktet angitt for uken.


Last heller ned vår gratis timeliste-mal i Excel-format. Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer. Her kommer viktigheten med en timeliste-mal til overflaten. Tilpasset, enkel og tidsbesparende timeregistrering.


Tripletex’ timeregistreringssystem er moderne og intuitivt. Hvis dere gir en beskrivelse av malen (Word eller Excel ?) kan jeg prøve å spore opp kilden? Har bare brukt excel oppover jeg, laget meg en oversikt der.


Så får du den akkurat slik du vil ha den. BESTILLING av timelister Fyll ut og send inn, så kommer vi tilbake forslag og ordrebekreftelse for dine timelister. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Nedlastbar mal for føring av timelister for ansatte.


Her kan du laste ned FriBUs timeliste. Fungerer også for de som har to arbeidsgivere. Les forklaringene på første fane før du begynner å bruke timelista. Det er et fullverdig tidsregistreringssystem som dekker alle behov i tilknytning til registrering av tid.


Billquick er et kraftig program som lar deg holde oversikt over antall timer abeidet, hvor mye du skal ha betalt pr time og mye annet. Du kan bruke våre standardløsninger og få inn din egen logo og kontaktinfo, eller vi kan lage et eget oppsett fra bunnen av – akkurat til ditt formål. Fyll ut mal (xlsm) Hvis du har tekniske problemer med å bruke malene, kontakt lokal IT for hjelp med innstillingene på din PC.


Masseregistrering av utbetalingsbilag. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Gratis timeliste og timeregistrering. Vi skal gjøre timereg enklere.


Dersom du ønsker å teste programmet før lansering, kan du bli beta-bruker. Dataene du lagrer blir med videre i endelig versjon. For å sette inn en timelinjemal i en timelinje, klikker du på tallet (eller menysymbolet) helt til venstre på timelinjen. Du vil da få opp liste over alle aktive timelinjemaler. Når du har valgt ønsket mal , vil innstillingene for valgt mal settes inn i timelinjen.


Spar tid på manuelle utregninger av overti tillegg og fleksitid. Ingen behov for skippertak. De ansatte får riktig lønn hver gang. Automatisk beregning av fleksitid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg