onsdag 17. oktober 2018

Brunt utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det som bekymrer meg er at når jeg var på toalettet i går kveld kom det dryppende dråper fra skjeden som var brun.


Når jeg tørket meg etterpå var det også en lysebrun væske på papiret. Denne brunaktige væsken kommer også i dag. Gravid med illeluktende utflod , hva kan dette være? Får man utflod når man er gravid ? Lurer på om jeg er gravid. Spotter brunt i trusen, er det festeblødning?


Betyr det at jeg er gravid ? Brunt utflod som klør og jeg er redd for kreft. Hva burde jeg gjøre ? Dersom du i steden for menstruasjonsblødningen bare opplever litt brun utflod kan dette skyldes den såkalte implantasjonsblødningen som oppstår når et befruktet egg fester seg til livmorslimhinnen. Våknet i natt og trodde jeg tisset på meg.


Da var det kommet brunt grumsete utflod , og det kom litt mer da jeg gikk på do og tørket meg. Ikke kommet noe mer, men så antydning da jeg tørket meg på do i sted. Er nå livredd for å miste.


Har vært på tidlig ultralyd i uke og var til. Blodfargen kan også ha noe å si. Brun utflod - hva kan det bety? Det er ingen fersk, ny blødning. Hvis du opplever litt brun utflod på toalettpapiret eller i truseinnlegget, og det er stort sett ufarlig, sier jordmor.


Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Men det er visst ikke unormalt med noe spotting for enkelte gravide , så lenge det ikke blir mer blod og sterke smerter kan du nok ta det helt med ro. Var 1prosent sikker på at det hadde gått galt, men heldigvis var alt i skjønneste orden.


I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod. Ble naturlig nok litt bekymret, men snakket med en jordmor og en venninne som nettopp har født og ble litt beroliget. Det fortsatte i dag morges, men det har ikke kommet noe særlig mer si. Og det er visst helt normalt med Crinone-rester i alle farger. Orange, brunt , grått og rosa blant annet.


Brunt utflod gravid

Har selv hatt litt orange og brunt disse dagene. Var gravid i Oktober i fjor og da hadde jeg brunt utflod som endte i spontanabort. Denne gangen hadde jeg kjempe vondt i magen etter EL og frem til den dagen jeg skulle hatt mensen, og da tok jeg test som var sterk positiv. Har nok de siste mnd stresset litt over normalen. Har forholdsvis ganske normal lengde på syklus.


I dag opplevde jeg mitt verste mareritt, brunt utflod. Så nå ble jeg veldig skjelven, siden jeg har dårlig erfaring med dette. Holdt på en del dager. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Jeg er gravid for 3. Det blir derfor mer utflod , og den vil hos mange endre både lukt, farge og konsistens.


Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg