torsdag 18. oktober 2018

Engelsk guttenavn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her!


På jakt etter et vanlig eller uvanlig navn? Skal navnet ha engelsk , skandinavisk, italiensk, fransk, arabisk eller øst-europeisk opprinnelse? Skal det være vanlig eller sjeldent i Norge?

Uansett hva du er på jakt etter, er sjansene store for at du finner minst ett navn som passer til kriteriene dine i listen under. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Samboer har britisk familie, så vi kan godt bruke engelske navn på våre barn.

Da tenkte jeg at kanskje det er noen her inne som har noen fine engelske guttenavn på lager som de vil dele? Lurer du på hva skostørrrelsen din tilsvarer i engelsk eller amerikansk størrelse? Da har du kommet til riktig sted.


Vær obs på at det kan være små avvik fra skomerke til skomerke. Gå til: Engelske skostørrelser (UK) – Amerikanske. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter.


Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Synonym til engelsk guttenavn. Se alle synonymene vi har til engelsk guttenavn i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff.


Presenterer man seg for eksempel i et selskap med I am Bår vil det på engelsk høres ut som man sier at man kjeder seg, sier Alhaug. Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Du søkte etter engelsk guttenavn i kryssord-ordboka. Vi fant løsningsforslag som matcher kryssordsvaret engelsk guttenavn.


Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn.

Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Hvor mange heter det samme som deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg