torsdag 4. oktober 2018

Interiørutdanning

Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en ny profesjonell yrkesretning, arrangerer vi samlinger på kveldstid som du får plass til i kalenderen. Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning. Hos oss vil du få basiskunnskap om form, farge og andre nyttige virkemidler.


Vi starter med det grunnleggende i faget. Etter hvert jobber du med dine egne idéer, og fordyper deg i det emnet du synes er mest interessant. Da kan en utdanning innen interiør være noe for deg!


Med en utdanning innen interiør får du kunnskap innen et område som er i stor vekst. Hvordan ser en interiørutdanning ut? Når man starter med en utdanning vil man både få praktisk og teoretisk opplæring i tillegg til muligheter til erfaring. Som en student skal man lære seg utrolig mye, blant annet presentere interiøroppgaver hvor man planlegger ut fra kundenes behov og ønsker i tillegg til interiørets funksjoner.


Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Faget handler om å følge opp den daglige driften i en virksomhet, om etablering, rekruttering, organisering og finansiering av virksomheter. Til info: de to emnene. Jeg er en jente på år som skal velge utdanning. Jeg lurte på om man kan studere noe innen interiør etter man har gått studiespesialisering eller kan man bare studere det om man går yrkesfaglig?


Treider i Trondheim er stolte av å nå kunne tilby fagskoleutdanning innen interiør. Den nye utdanningen er etterlengtet og er tatt godt imot. Sandnes, vil du fra i år kunne søke om lån i Statens lånekasse. Mediehuset Dagsavisen. Interiørutdanning får statsstøtte.


Sjefredaktør og adm. KrF-topp: – Mindretallsregjering vil gi oss utfordringer. Samtidig ser vi at mange unge er opptatt av bærekraftighet. Når studentene er ferdig utdannet skal de kunne være en aktiv deltaker i prosjektgjennomføring som ansatt på for eksempel et interiørarkitektkontor, og være i stand til å hjelpe bedrifter og privatpersoner til å ta de rette valgene – estetisk. Det finnes flere muligheter dersom du vil utdanne deg til interiørkonsulent eller interiørarkitekt, både ved norske fag- og høyskoler.


Hvis du skal ta en privat interiørutdanning ville jeg heller satset på kombinasjonen NKI og klasseromsundervisning via AOF. De starter i Trondheim i september (AOF-Midt Norge) - gå inn på Kurskatalog og velg Yrkesfag. Det er fjernundervsning over semestre, med undervisning hver 2. Jeg tror aldri før at interessen for interiør, design og bolig har vært så stor blant våre kunder som den er nå, mener Lene Buch som med sin interiørutdanning er en god sparringspartner for.


Våre ansatte har sterk interiørinteresse og mange har faglig interiørutdanning. Trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, tilbyr flere av våre butikker nå personlig stylingveiledning med farge-, materialvalg og produktforslag. Det å kunne være i et klassemiljø framfor å ta det via nett er også et pluss, man lærer utrolig mye av å kunne hjelpe hverandre og se hva andre får til.


Norges Kreative Fagskoles interiørutdanning er også den eneste fagutdanningen i Norge som er godkjent av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg