mandag 15. oktober 2018

Male skapdører

Gratis avbestilling! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Oppbevaring til lave priser. Reserver ditt Hotell i Male online.

Døren med den helt superglatte, malte overflaten kan bare et profesjonelt fabrikkmalingsanlegg klare. Skal du male selv, kan du vurdere et lite sprøyteanlegg. Men sprøyting krever øvelse, og hvis du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir, kan du fint male en dør eller en annen glatt flate ganske pent. Det er alltid viktig å vaske overflater som skal males godt. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper.


La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.

Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også. Om man ønsker å male kjøkkenet selv, og har folierte kjøkkendører, bør de både vaskes godt og mattslipes. Dette må gjøres for å få heft.


Klaveness anbefaler å bruke pensel på klassiske, profilerte skapdører og en fin rulle på hele, slette flater. Når skapdører med profilering skal males, lønner det seg å begynne innerst på speilet. Om man begynner på ramtreet rundt, er det lettere å komme innpå der man allerede har malt etterpå. En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre.


Det er en sterk maling som tåler mye slitasje, noe som vi jo ikke kommer unna på et barnerom. Jeg har brukt samme maling til å male skapdører og en kjøkkeninnredning tidligere, og jeg er overrasket hvor godt malingen sitter, sier Katrine. Det er en overkommelig oppgave å male kjøkkenfrontene – med et raskt og tydelig resultat som nesten gir inntrykk av et nytt kjøkken. Hvis du skal male kjøkkenfrontene selv, må du vaske flatene grundig og slipe underlaget før du maler. Bruk en rull når du skal male frontene – det gir et jevnere resultat.


Nye kjøkkendører kan gi kjøkkenet ditt et nytt utseende. Her i Gjør Det Selv butikken kan du bestille løse skapdører i forskjellig bredde, design og farger.

Skapdørene kan brukes til både kjøkken, ba garderobe og vaskerom. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks. 180) tilslutt.


Foliebelagte møbler er både fine, enkle å rengjøre og rimelige. Men kanskje hadde den hvite barnesengen du kjøpte på IKEA vært finere i rød? Selv om overflaten er glatt, går det fint an å male den. Sjekk ut Maling Av Kjøkkendører.


Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Jeg skal male kjøkkeninnredning da den var veldig slitt. Rett og slett male baksiden av en skapdør for å se.


Vi har tre store garderobeskap fra IKEA (pax tror jeg) i en farge vi ikke liker. Er det gjørbart å male disse med bra resultat? Overflaten ser foliert ut, så jeg er litt skeptisk. Vanntynnbar helmatt eller silkematt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet.


Malingen gir en glatt og hard overflate, som gjør den perfekt til møbler, dører, karmer, lister, samt inn- og utside av kjøkken- og garderobeskap. Valg av skapdører til kjøkkenet. Skapdørens stil og design er avgjørende for kjøkkenets utseende.


Det er mange forskjellige typer skapdører å velge mellom. Når du skal velge skapdører til ditt kjøkken, må du tenke på hvilken stil du vil kjøkkenet skal ha og hvordan du bruker kjøkkenet. Og når det går ann å male på dèt, må det jo gå ann å male folierte møbler. Hehe, ser at det er litt klønete formulert ja. Men laminat er også trevirke, med hardplast over (ifølge mannen min som nå driver egen gulvbutikk).


Men det er jo selvsagt hardplasten man maler, ikke trevirket. Jo da, dette er faktisk Ikea-møbler. Der hvor Bemz har spesialisert seg på å gjøre om de myke Ikea-møblene dine, har nederlandske Mykea gjort det samme for de harde. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg