fredag 12. oktober 2018

Hvordan lage krem uten fløte

Hvordan lage krem uten fløte

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss. Man kan bare lage krem av kremfløte.


Det har med fettprosenten å gjøre. Matfløte eller kaffefløte duger heller ikke til krem. Skal du piske krem til fyll i kaker eller som pynt på kake, bør kremen være stiv.


Krem som skal sprøytes må være helt stiv, mens krem som skal brukes i vaniljekrem eller fromasj kan piskes bløtere. Om det ikke står i oppskriften, er det passe med rundt ss sukker til en liten kartong kremfløte (dl). Pisket krem er godt! Det kan brukes over alt i det søte kjøkken. Men det er både tidkrevende og vanskelig å piske.


Og hva gjør du hvis du bare trenger noen skjeer? Her er trikset som viser hvordan du lager pisket krem uten visp - og du gjør piskingen og oppbevaringen samtidig. Iskaker kan du lage god tid i forveien.


En til to dager før 17. Sukkerbrød eller marengs baker du dagen før slik at du enkelt kan vispe sammen krem og fylle ferske kremkaker morgenen 17. Med kremfløte og kondensert melk kan du enkelt lage iskrem uten ismaskin. Sukker og eggeplommer vispes til eggedosis, fløten varmes opp og vispes så gradvis inn i eggedosisen.


Hvordan lage krem uten fløte

Når du skal vispe krem til kaker, desserter og lignende, er det kun kremfløte som kan benyttes. Best resultat oppnår du om kremfløten er kjøleskapskald når den skal piskes. Om sommeren når kuene er på beite kan sammensetningen av fettet i melken endres og gjøre at fløte ikke så lett kan piskes til krem.


Råd for pisking av kre1. Jo det blir mykt, og mykt i denne sammenhengen betyr at fettet ikke klarer å holde luftboblene stabile. Til dette formålet er det hardt fett som skal til, og det oppnår du ved å ha iskald fløte.


Bombesikker fremgangsmåte for å piske kre1. Ha bolle, visp og fløten er kort tid i fryseren før du skal lage kremen. Du kjenner nok til at det å piske kremen for lenge vil resultere i smør, så hold et godt øye med vispingen! Gul krem kan brukes til så mangt – suksessterte og Sarah Bernar for eksempel – men mange kvier seg for å lage disse kakene fordi den gule kremen kan være vanskelig å få til.


Den kan lett skille seg, få klumper eller blir altfor flytende. Den skal være litt fast, men ikke kornet. Slik lager du hjemmelaget kakao.


Hvordan lage krem uten fløte

Vi har også med pisket krem , men du kan også lage den uten krem eller med marshmallows. Du kan bruke både lett – og helmelk. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Har du noen gang hatt lyst på å prøve å lage iskrem hjemme? Oppskriftene er enkle og med en rimelig iskremmaskin er jobben gjort i en fei.


Når blandingen er ferdig kan du evt bruke fryseboksen til frysing. Det er ikke så vanskelig som det kan se ut. Knekk sjokoladen i mindre biter i en glassbolle. Sett bollen over en kjele med litt vann, og smelt sjokoladen forsiktig over vannbadet.


Bruk lav temperatur og rør litt underveis. Trekk sjokoladen til side, og rør ut de siste klumpene. Sjokoladen bør ikke være for varm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg