fredag 17. august 2018

Mørkt blod mensen

Ofte er mensen mørkere i begynnelsen og slutten av blødningsperioden, dette er og normal. Noen har den punktlig hver gang, mens andre har mer uregelmessig mønster. Mengde blod kan også variere noe.


Du finner mer informasjon om mensen i artiklene under. Jeg har nå hatt mensen i den tiden jeg pleier å ha det, men denne gangen var annerledes, jeg begynte å blø nesten svart blod , veldig mørkebrunt. Jeg leste litt om det på nettet og roet meg ned med at det sikkert var helt i begynnelsen av mensen pga at blodet brukte litt tid nedover skjeden. Nå har jeg hatt mensen igjen, men denne gangen var det annerledes.


Dagen jeg fikk mensen var blødningen min nesten svart, og en klump med svart gelè lå i trusa mi. Jeg tenkte det var bare i begynnelsen av perioden, men det har vært mørkebrunt blod hele tiden. Pleier som regel å ha ganske friskt blod under mens , men ikke nå.


Blødning mellom menstruasjonene kan skyldes hormoner, betennelse eller kreft. Dette er blod som har størknet litt sammen og er helt ufarlig. Når du reiser deg og står opp vil det naturlig renne mer ut enn når du ligger flatt. Mange jenter blir premenstruelle og har det slik du beskriver det dagene før mensen.


Jeg har litt koagulert blod i hver menstrasjon jeg, noen ganger så kan jeg kjenne en stor klump komme ut. Vet at det har vært så mørkt og tykt noen ganger ja. Skal starte prøvingen til sommeren og er vel mer bevisst på dette nå enn jeg er. Første gang jeg fikk mensen var i sommerferien, da blødde jeg ganske mye. Andre gang var blodet helt mørkt , nesten brunt, ikke flytende og veldig lite.


I september fikk jeg ikke mensen , men denne måneden fikk jeg det ti dager for tidlig. Blodet er også nå mørkt og ikke flytende, og det er veldig lite blod. Som vi nämnde ovan betyder brunt blod att mensen inte kommer ut direkt, och därför oxideras mer. Om du har brunt blod i början av din mens så är det förmodligen blod från din förra menscykel som inte kom ut ur kroppen.


Och om blodet är brunt i slutet av din mens är det för att du inte blöder lika mycket. Fargen kan ofte være litt mørk i starten og slutten av mensen , og ha mer frisk rødfarge imellom. Det kan også noen ganger komme litt koagulerte blodklumper. Menstruasjonsblodet lukter noe annerledes enn den vanlige lukten fra skjeden. Blodet inneholder jern som kan gjøre at det lukter litt metallisk eller litt søtt.


The Paper provided to you by get-essay. Aha bra at det er vanlig da mitt er litt klumpette også innimellom, men det er kanskje fordi mørkt blod er vell dødt blod gammelt aldrig hatt det før den ma. Er blod rødt i alt levende, bortsett fra de kongelige, som har blått blod i årene?


Det korte svaret er nei, men hvis du vil vite hvilke andre blodfarger som finnes, må du lese resten av artikkelen. Mens blod i avføringen ofte kan skyldes hemoroider eller en skade på analåpningen, kan blodig slim komme som årsak av infeksjoner i tarmen. Det en av leserne til videnskab. Slim på avføringen merker du når du har avføring, og det kan også være synlig utenpå avføringen. Slimet kan være klart eller gulhvitt.


Jeg har ved hver eneste mens litt koagulert blod som kommer sammen med det friske blodet. Snakket med en venninne om det og hun hadde det ikke sånn. Så nå blir jeg litt bekymret her.


Klumpene med blod , hva er det? Ved kraftige blødninger vil blodet ofte koagulere. Mensen kan være tynn og rennende – eller klumpete. Dette kan sees som klumper som kommer ut. Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner.


Dersom utfloden blandes med små mengder blod vil den kunne skifte farge til brun. Dette skyldes at gammelt blod er brunt på farge, mens ferskt blod er lyserødt. Jeg har den siste måneden blødd mye friskt blod fra underlivet. Har gått på p-piller i årevis (aldri noe problemer før) og er år.


Er livredd for at det skal være noe alvorlig galt med meg Har bestilt time hos gynekolog, men er fryktelig redd. Noen som har hatt friske blødninger før? Oksygenrikt blod i arteriene har klar, lyserød farge, mens det oksygenfattige blodet fra venene har en mørkerød farge.


Kjerneholdige celler som inngår i kroppens immunforsvar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg