torsdag 16. august 2018

Lage julekalender

Nå kan du lage puslespill av fotografier, og det åpner mulighetene for en spennende julekalender til kjæresten! Da gir du kjæresten en langweekend i julegave, til det reisemålet som puslespillet viser! Orker du ikke lage kalenderen selv, finnes det også ferdige legokalendere du kan kjøpe. Julekalenderne du kan lage selv. Her er det også mange muligheter.


Lage julekalender

Du kan gå for en enkel løsning ved å kjøpe en bok, eller du kan for eksempel lage din egen historie som du skriver ut og lager en historie ut av. Har du lyst til å lage egen kalender? Hos fotoknudsen kan du lage fotokalender selv, med personlige bilder.


Hvilke bilder du velger, er opp til deg. Kalenderen kan du tilpasse etter egne behov – både gjennom valg av rammer, form, størrelse, bakgrunner, farger og utklipp. Med poser, blomsterpinner og litt dekorasjonsmateriale går det raskt å lage en stilig adventskalender. Skriv tallene med tusj, eller bruk etiketter fra bokhandelen, foreslår Liv Aspelund og Jane Asprusten i boka Absolutt jul.


Slitsomt med kalendergaver? Ekspert: For mange pakker kan ta bort gleden ved julen. Når barna får fine gaver i kalenderen før jul, kan det ta bort. Der finner du julekalender som inneholder gaver til både ham, henne og til par. Også de med egne bilder er blitt en gjenganger.


I tillegg finnes det flotte produkter til våre firbeinte venner. Det er mye med tanke på at du kan lage en kalender selv helt gratis,. Jeg gleder meg hele tiden når jeg har julekalender ! Jeg bare våkner opp, og så bare wow! Sikre deg julekalenderen alle snakker om! Det er begrenset antall kalendere så her gjelder det å være tidlig ute.


Lage julekalender

Vi har fikset kalendergavene. Kjøp ferdig kalender med pakker! Se på våre nyeste gadgets. Adventskalender, julekalender , aktivitetskalender, pakkekalender – en kalender i førjulstiden slår nesten alltid an!


Enten det er et barn eller en voksen som er mottaker. Du som er innom og leser dette har kanskje tenkt å glede noen med daglige oppmerksomheter, og til deg har vi samlet et fint knippe kalendere til inspirasjon! Her hos CEWE kan du få en julekalender som ser ut akkurat sånn du vil ha den. Du kan lage den i ditt eget design, og du bestemmer selvfølgelig også bildene som skal være på og eventuelt i julekalenderen. Det høres kanskje litt tidskrevende ut selv å skulle designe årets julekalender , men det er faktisk både raskt og enkelt.


Lage julekalender

Tall festet på små klesklyper gjør det enkelt å lage julekalender. Disse variantene er dekorative i seg selv, og kan med hell brukes sammen noen hvite poser, esker eller konvolutter. For en annen farge enn de tradisjonelle julefargene er dette settet i blå toner perfekt.


En julekalender er enkel å sette opp. En digital julekalender skiller seg ut fra mer tradisjonelle julekalendere gjennom å kun finne sted i digitale flater. Dette er en form for quiz hvor et nytt spørsmål blir tilgjengelig hver dag fra 1. Men ikke minst - det er veldig moro å lage ! Det finnes en rekke muligheter for å lage julekalender.


Hvor mye man ønsker at den skal koste varierer en god del. Er du kreativ nok trenger julekalenderen ikke koste noe som helst eller veldig lite. I dette innlegget skal vi fokusere mer på hvordan lage gratis julekalender.


Et år etter kom så ideen om å lage en egen versjon for visning på norsk tv. Det ble prøvefilmet med mange norske skuespillere og komikere, men det var først i tredje runde at avgjørelsen endelig ble.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg