torsdag 23. august 2018

Glasur til muffins uten melis

Glasur til muffins uten melis

Du trengen kun melis og vann. Det er ikke noe mål på denne oppskriften fordi den fungerer fint uten. Slik gjør du: Legg melisen i en liten bolle eller et glass.


Hell på kaldt vann til det så vidt går over melisen. La det stå et par minutter. Hell forsiktig ut det overflødige vannet. På et par minutter suger melisen til seg nok vann til.


Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært. Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker.


Glasur til muffins uten melis

Spørs jo litt åssen kake det er, jeg har en oppskrift hvor det skal være sjokoladekrem på å inni, den er knallgod. Og lages enkelt ved å smelte sjokolade i vannba og blande med fløte, sett i kjøleskap til avkjøling. Glasur kan være vanskelig å få til helt uten melis. Der vi skriver vanlig melis , kan du gjerne bruke Tagatesse, steviadråper eller annen søtning. Prøv deg fram, og finn ut hva du foretrekker.


En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur , og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter. Muffins hører med når det er barnebursdag! Bland eggehviter, melis og sitrondråper til glasuren. Rør til den er klumpfri og glatt.


Farg glasuren med konditorfarge. Fyll glasuren i en konditorpose og knyt igjen. Klipp et lite hull i det ene hjørnet når du skal pynte. Lag gjerne flere poser med forskjellige farger. Fest på non-stop, seigmenn, nøtter eller kakepynt med glasuren.


Glasur lages av melis og væske, som vann, kaffe, saft eller presset sitrusfrukt. Glasuren stivner ikke like mye som icing. Oppskriftene nedenfor er beregnet for ca. Hvem kan vel tegne Spiderman med glasur ? Jeg er verken baker eller konditor, og det er også litt av poenget her.


Jeg er tobarnsmor, og har måttet lære litt av hvert. Som å lage Hello Kitty- muffins UTEN å kunne tegne. Melisglasur uten egg. Det finnes melisglasur med og uten egg. Bryt sjokoladen i små biter og smelt den sammen med smør over vannbad.


Rør inn melis i sitronsaften til jevn. Kommentarer til glasur til muffins. Kopiering av materiale fra Godt. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Om du skal lage en tykkere glasur feks. Og overskriften din: lage melis uten melis ? DET HETER MELISGLASUR!


Og hjelp skrives med i P! Kan man lage kakaoglasur til sjokoladekake uten melis ? Jeg skal bake kake og ville gjærne hatt glasur til den men jeg er tom for melis. Trenger raskt svar! Rør sammen melis med litt lunket vann til en passe tykk glasur.


Glasur til muffins uten melis

Ha i ønsket konditorfarge. Ta bort papiret på muffinsene og snu de på hodet. Smør over glasur og pynt med ønsket dekor. Her er brukt rød for å oppnå litt rosa effekt.


Tips: Bruk gjerne flere farger på glasuren , så får du muffins i ulike varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg