torsdag 16. august 2018

Lage julekuler

Personlig pynt til juletreet. Julekule med bilde og tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! De kan pyntes helt etter din egen smak og tålmodighet, og du kan enten gjøre det kjempe enkelt eller pynte med masse små detaljer.


Om en måneds tid skal julepynten frem.

Anna og har allerede så smått begynt å lage nye juleornamenter til hjemmet. Har du noen julekuler som trenger å glitre litt mer? Tegn deretter over de samme strekene med lim (helst av typen som har en tynn tut). Du kan finne upyntede julekuler i velassorterte hobby foretninger og supermarkeder. Du kan også lage julekuler som liger på et lite smykke - her starter du med et kantbånd.


Et eggeglass holder orden på julekulen Bruk eventuelt eggeglass for å holde styr på julekulene, ettersom arbeidet skrider frem. Deretter er den pyntet med fire kubbelys, ekte gran og julekuler. Delvis av terrakotta malt med Art Metall maling og delvis av glass dekorert inni med metallisk glimmerdryss i spesiallim.


Lag egen kalender, Her kan du laste ned en print den selv kalender.

Barna kan tegne eller lime inn bilder. Her kan man gjerne bruke gamle slitte julekuler eller kjøpe nye i hobbybutikken. Mosekuler kan ligge på bordet, i fat, oppå vaser eller på gulvet mm. Eller de kan henges opp. Du trenger tomme doruller, linjal og garn i ønsket farge, og instruksjon kan du finne HER.


Til forskjell fra ordinære luer har disse ganske så mange bruksområder. Da bør du prøve å lage pyntekuler av mose. Dersom kulene ligger ute kan de vare gjennom hele vinteren.


Skal de brukes inne kan det være lurt å dusje de med jevne mellomrom. For å lage Moschoutis juletrær trenger du papir, gjerne tykt papir. Hvor store ark du bruker, kommer an på hvor store trær du vil lage. Uansett, juletrærne er antagelig verdens billigste julepynt.


Se video av prosessen her. Alt du trenger til pakkekalenderen og adventskalender finner du hos Sprell. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

I dag viser jeg hvordan du kan bruke blader til å lage nydelige dekorasjonstrær og kuler. Disse luene er det nok mange som knyter nå om dagen. Det samme metoden kan brukes for å kle andre isoporformer, kranser og feks potteskjulere og kakebokser.


Trærne er veldig greie å lage , kulene er noe mer fiklete fordi du der må forholde deg til en krom overflate. SE, SÅ FINE: Johanne Wilhelmsen Bårdsen går i første klasse på Kløvheim skule på Lindås, der de er eksperter på å lage julekuler. Lag julekuler på en-to-tre bilder.


Velg navn og bilde du ønsker på julekulen din, og få gaven levert i god tid før jul. Disse små stjernene er enkle å lage , og når du først mestrer oppskriften kan du enkelt lage flere på kort tid. Dekorative og fine å henge opp, men en annen ide kan være å bruke det som pynt på adventskransen eller som en del av borddekkingen på julaften. Les også: vakre og enkle kranser til advent.


Fyll kulen med fyllvatt og trekk sammen maskene på toppen og fest tråden. Bruk gjerne tråden å lage en løkke for å henge opp kulene i. Men hvorfor slutte å lage pynt selv om man for lengst har gått ut fra grunnskolen? I år får disse julekulene laget av vattkuler, garn og hyssing også plass på juletreet!


Kanskje jeg må merke dem med Marit, år. Lyst til å lage noen du også? Sett på litt julemusikk og sett i gang.


Hjemmelagde julekurver i alle mulige farger og størrelser pynter opp på juletreet. Her finner du en steg-for-steg-oppskrift på å lage julekurver. Det er ingen vanskelig oppgave! Du kan lage akkurat så stor eller liten ball som du ønsker.


Du kan blåse opp mange små ballonger og lage din egen happylights Du kan ha baller i mange forskjellige farger, du kan strø glitter på før den tørker for en ekstra effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg