torsdag 16. august 2018

Hvor langt er jeg på vei

Finn laveste nettpris her. Ordinær ultralyd er i uke 1 da fastsettes også termin mener jeg. Er du usikker på hvor langt du er på vei er det vanlig å få henvisning til tidlig ultralyd for å anslå dette.


Det viktigste du må gjøre nå er å ta kontakt med fastlegen din så snart som mulig for videre henvisning. Men jeg er ikke sikker på hvor langt jeg er på vei.

Grunnen til det er fordi jeg hadde sex 31. Og noen dager senere fikk jeg mensen, tror jeg fikk mensen den 16. Har hatt veldig ujevn syklus, har ikke hatt mens på 1dager.


Var til legen idag og han mente at jeg var tidlig i svangerskapet. Men har noen en mening for hvor langt jeg kan være p. Endelig, etter fem år med lengsel og drømmer om baby, har vi baby i magen. Til lege kommer jeg meg ikke før til påske av ulike grunner.

Derfor: Kan noen hjelpe meg l. En trekker liksom ifra uker når en skal si hvor mange måneder en er på vei. Jeg tok en ny test dager etterpå og da viste den gravid 2-3. Hvor langt er jeg på vei ? Anonymforum - Skravle.


Jeg er førstegangs gravi da det igår endelig smilte to streker på testen til meg. Testet idag med cb som lyste gravid 1-mot meg #128522; men så er spørsmålet. I går fikk jeg to sterke streker på graviditets testen.


Det var en stor glede, for oss begge! Men vi begge prøver å regne ut hvor langt jeg er på vei. Jeg pleier å få mensen hver femte uke, og har ikke hatt mensen siden ca. Jeg ble veldig syk i november, og tenkte at me. Jeg hadde problemer med Clearblue ved første graviditet og ble så irritert på den testen.


Heldigvis bor jeg i utlandet og clearblue er ganske billig her, sammenlignet med Norge :) Uansett, jeg ville telt fra siste mens, heller enn Clearblue. Oioi, har prøvd å bli gravid i mange år etter vår første som er 5.

Altså 2-uker siden befruktning, men greia er at jeg har ikke hatt mensen siden november, fikk ikke mensen i desember å ikke nå i januar. Har tydligvis ikke lett for å bli gravid å når det skjer har jeg abortert runt uke 8. Sist jeg var gravid var i mai, i bynnelsen av juni fikk jeg återigjen en stor blødning og alle tegn på graviditet forsvant innen en uke. Nå vet jeg ikke hva slags type du har, men det skal være mulig å ta av rotorbladene på de fleste droner. Ofte de knekker og blir ødelagt og da skal det jo være mulig å bytte de ut.


I så fall er det bare å ta den av, fjerne håret også feste den på igjen. Bare pass på å bruke eventuelle verktøy som. Jeg hadde positive tester i dager Så jeg har gått ut ifra at El var fra den dagen jeg fikk negative tester. Jeg forstår ikke utregning på hvor langt man er på vei. Men alle utregninger og eksempler går ut i fra dager i syklusen.


Første dag av siste mens var januar og terminen er oktober. Jeg har dager (har hatt alt mellom og 34). En annen måte å finne det ut på er ultraly men der er det vanskelig å se noe som helst før uke 6-7.


Fant ut i går at jeg er gravid! Men så har jeg hatt så uregelmessig og rar mens (kommet litt om gangen ofte) sikkert de to siste månedene at jeg ikke har peiling på hvor langt jeg kan være på vei. Har bestilt legetime neste uke, men lurte på om han kan finne ut da hvor langt jeg er. Hei og velkommen hit til forumet!


Hvis mensen din startet 26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg