tirsdag 14. august 2018

Retter av kjøttdeig

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kjøttdeig er en høyt skattet hverdagshelt. Enda mer populære hadde den vært om alle stekte kjøttdeig riktig. Da smaker den nemlig mye bedre. Nedenfor finner du en herlig samling av nye retter du kan lage med kjøttdeig.


Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Denne sjokoladedrinken er umulig å si nei til Varm sjokolade er noe av det mest forførende som finnes og når den får et shot av krydret rom, gjør drikken enda mer godt. PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå.


Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam.


Retter av kjøttdeig

Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Hjemmelaget pizza, taco, lasagne og ulike gryteretter er mange nordmenns helgefavoritter. Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av , finner du oppskriftene her på MatPrat.


NO: Smakfulle retter med kjøttdeig er noe de aller fleste liker, og mulighetene er mange flere enn spagetti med kjøttsaus. Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat, og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin. Du finner fler burgere under katogorien Retter av kjøttdeig. Ha i egg og resten av krydder og salt, bland med en sleiv eller med nyvaskede hender. Form burgerne og brun de på god varme til de er brun på begge sider, skru varmen godt ned.


Retter av kjøttdeig

Vend med jevne mellomrom. Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter , og egner seg til å lage god mat raskt. Flere retter med kjøttdeig.


De beste oppskriftene med pasta. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.


I hvilke retter liker du å bruke kjøttdeig ? Det er en variant av brennede kjærlighet. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig og baconbiter sammen i olivenolje på middels sterk varme til det er gjennomstekt, i 5–minutter. Jeg lager den alltid sånn. Ha kjøttblandingen over i en gryte og tilsett hermetiske tomater. Skjær poteten i skiver på omtrent 0. Ha lag av kjøttdeigfyll ( kjøttdeig , opphakkede tomater og løk), cottage cheese og søtpotet, og ost på toppen.


Steik på 2grader i omtrent min. Når kjøttdeigen hakkes tilsettes isvann for å kjøle den ned. For at deigen skal bli lettere å spe til kjøttkaker og liknende, tilsettes inntil salt. For den spesielt interesserte males kjøttdeig i Norge stort sett med millimeter kvern - to ganger.


Retter av kjøttdeig

I Sverige er det vanligere å bruke millimeter som gjør kjøttdeigen mindre grov. I vanlig kjøttdeig er det prosent fett. Den vanlige kjøttdeigen i butikken lages av storfe (i motsetning til familiedeig hvor svin og storfe er blandet).


Viltsmaken på hjortekjøtt er nesten fraværende og kjøttet er dermed svært anvendelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg