onsdag 8. august 2018

Baby utslett ansikt

Check out For The Baby. Hos barn er blant annet femte barnesykdom og brennkopper vanlige årsaker. Blodårene i huden kan hos det nyfødte barnet forårsake forbigående endringer i hudens blodstrøm.


Det arter seg som utslett , men det er egentlig ikke utslett. Marmorering av huden fremstår som et finmasket nett av tynne blodårer langt ute i huden.

Tilstanden skyldes en reaksjon i blodårene på kulde og forsvinner vanligvis når huden. Det er ikke uvanlig at en baby får utslett. Skurv, bleieutslett, nyfødtutslett er vanlige utslett.


Det finnes noen utslett hos spedbarn som man bør være spesiell oppmerksom på. Har barnet ditt fått utslett ? Her er tipsene du trenger. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.

Da blir det utrolig frustrerende med en søster som ikke vil forplikte seg til noe. Dere har selvfølgelig forskjellige roller i familien som gjør det litt utfo. Hos spedbarn arter eksemet seg ofte som rde, sm nupper i ansiktet. Brennkopper kommer oftest i ansikt , hodebunn og p hender. I tillegg er det ofte ogs utslett i ansikt , p bryst, hender og andre.


Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi gode råd om behandling. Ansiktsutslett kan være forårsaket av en rekke milde til alvorlige sykdommer, lidelser og tilstander. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv. Babyen min er uker gammel og har siste dagene fått noen små kviselignende prikker i ansiktet, pluss hun har fått tørr og litt rød hud i pannen.


Hva skyldes dette, og er det noe jeg kan gjøre for at huden skal bli bra igjen? Vanlig årsak til skjellende utslett i hodebunn hos småbarn, og i ansikt hos eldre barn. Utslett hos nyfdte - Norsk Helseinformatikk.


Psoriasis: Kan gi et kronisk flassende utslett i hodebunn, ved nese og bak ører. Perioral dermatitt: Gir et kviseliknende utslett på hake, ved nese eller rundt øyne.

Vannkopper, fjerde og femte barnesykdom, mollusker, skurv, storkebitt og andre fødselsmerker er vanlig hos barn. Varmeutslett ser ut som små bobler eller kviser under huden. Den beste behandlingen ved varmeutslett er å kjøle ned huden. Den holder seg stabil i størrelse og vokser kun svarende til barnets vekst. Den hever seg ikke over hudens nivå.


Ved atopisk eksem har man ofte sår og irritert hud som klør. Ofte får man røde utslett med hevelser, og av og til kan man oppleve at disse hevelsene utvikler seg til større blemmer som væsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg