mandag 13. april 2015

Mensen selv om man er gravid

Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Mensen er et tegn på at det ikke har skjedd en befruktning og at egget dermed går til grunne.


Får man en vanlig mens betyr dette at man mest sansynlig ikke er gravid. Noen få jenter opplever en liten blødning selvom de er gravide. Denne er som regel mye mindre enn en vanlig mens og varer også kortere. Er det mulig at jeg gravid , selv om jeg har fått mensen ? I dag kjente jeg noe.


Jeg har hatt en uregelmessig mensen siden august i fjor da jeg sluttet på ppiller. Jeg har bare hatt mensen ganger siden jeg sluttet på p piller, men jeg har hørt det er normalt og ha uregelmessig mens når man slutter på pillen. Takk for ditt spørsmål!


P-piller er en trygg og sikker prevensjon. Tar du pillen din hver dag til omtrent samme tid er sjansen svært liten for å bli gravid. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning.


Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid. Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Jeg har hørt, og lest flere steder at man kan ha blødninger under graviditet som minner om mensen.


Men om du lurer sånn på om du er gravid , kan du jo bare ta en test? Har man eggløsning når man er gravid ? Gravid selv om man har mensen ? Vanlig menstruasjon under graviditet? Kan jeg være gravid selv om jeg har hatt mensen ? Plages mye med smerter og luft i magen. Er nervøs for å kanskje være gravid selv om jeg. For ca en mnd siden hadde jeg sex uten beskyttelse.


Kan man bli gravid selv om jeg har hat. Det er ekte mens , du har bare ikke fått eggløsning. Du har det vi kaller en bortfallsblødning. Hun mener likevel at mensen er et sikkert tegn på at man ikke er gravid.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden.


Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Helt utrolig å tenke på at lille FrøkenStrøken her er blitt hele mnd , eller hun blir det om to dager da. Det kan g over av seg selv , men vi anbefaler behandling.


Underlivet - Underlivet er en blogg om. Hvor vanlig er det ha mensen selv om man er gravid. Man kan bli gravid selv om man har tatt pillen til samme tid hver dag, uten. Ja, som tittelen sier - kan man det? Jeg og mannen var veldig uforsiktige med prevensjon for uker siden, dager før eggløsning og ifølge Flo-appen min så var det da sjanse for å bli gravid.


Tenkte ikke noe mer over det, da jeg ikke har de beste forutsetningene for å bli gravid. Men man kan ha blødninger selv om man er gravid. Vent til neste gang du venter mens , og prøv å teste da. Grunnen til at du fikk en kortere mens enn vanlig, kan jo være det at du utsatte den, eller bare tilfeldigheter. Selv om det er usannsynlig å bli gravid under mensen , er det absolutt mulig.


De fleste kvinner har perioder som varer fra to dager til åtte dager, og finner sted hver til dag. Det går ikke an å ha mensen mens man er gravid , da mensen er det som skjer når slimhinnen egget skal feste seg i løsner og kommer ut. Man kan ha menstruasjonsliknende blødninger, men det er ekstremt lite sannsynlig at disse kommer på samme tid og i samme mengde som din vanlige menstruasjon.


For hvis man ikke vet at man allerede har vært gravid en stund kommer man vel ikke på å sjekke det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg