tirsdag 28. april 2015

Helstekt ørret steketid

Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før.


Legg fisken i langpannen og dekk med folie. Men etter min erfaring blir ofte anbefalt tilberedningstid litt kort i forhold til slik de fleste i familien foretrekker den. Derfor pleier jeg å legge på minst minutter. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Er du ute etter oppskrift på helstekt ørret ? På våre sider finner du massevis av inspirerende oppskrifter for enhver anledning. Kjetils beste ørret i ovn. Helbakt ørret med agurksalat og en blanding av grønnsaker passer utmerket som søndagsmiddag.


Her er oppskriften. Start med agurksalaten som skal godgjøres kjøleskapet i et par timer. I dag skal du få en enkel oppskrift på helstekt ørret. Sett ovnen på 2grader før du starter å rense fisken.


Min fisk var kg og sto i ovnen i minutter. Det varierer nok litt fra ovn til ovn, sjekk når fiken slipper benet inners ved ryggen, da er det ferdig. Tilsett dl seterrømme i stekepannen og strø på litt salt og hvitpepper og noe timian etter smak og behag. Helkokt laks og ørret oser av norske tradisjoner. I dag fikk jeg servert nydelig helstekt ørret på middag hos mine foreldre.


Det er perfekt å lage til mange, så et godt alternativ hvis du skal ha gjester. Helstekt ørret eller laks er veldig godt, og ganske enkelt å lage. Hvis du kjøper fisken frossen, bør den tines i kjøleskap over natten. Se oppskrift på neste side. Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på.


Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret. Selv pleier jeg ikke å legge så veldig mye inni laksen, men krydrer med salt og sitronpepper.


Som tilbehør har jeg poteter, rømme, agurksalat og raspede gullerøtter. Jeg har nå fornyet disse tabellene for mål og vekt. I tillegg er det en omfattende tabell for steketider.


Hel ovnsbakt ørret med Geraldinesmør norsk fisk med fransk smak. I min familie har det blitt en tradisjon å servere hel fisk på 1. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.


Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Den er go lett å tilberede, og inneholder massevis av gode fettsyrer, spesielt omega sier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg