onsdag 8. april 2015

Saldo sms dnb

Med SMS -tjenester og varslinger kan du enkelt sjekke saldo , overføre penger og godkjenne e-faktura. Få saldo og siste bevegelser på bedriftens kontoer enten du er på reise eller ute av kontoret. Bli varslet med en SMS når det skjer noe på kontoen, og få en effektiv styring av bedriftens økonomi. Det er enkelt å sjekke saldo med SMS -tjenester. Sjekk saldoen din med SMS.


Saldo sms dnb

Se hvor enkelt det er. SMS Info DNB Apply for SMS Info and receive a message on incoming transactions and current balance, as well as card payments as soon as they are made. Dette kan kundene gjre ved sende en SMS med kodeord SALDO eller kun.


DNB appen - DNB Med mobilbank kan du nr som helst sjekke saldo , overfre penger, betale regninger, se valutakurser og. Andreas Nyheim, kommunikasjonsrådgiver i DNB , sier til Dinside at det er ytterst få som er berørt, men at de har mottatt noen titalls henvendelser fra kunder som har fått en slik SMS og som spør om meldingen er fra banken. Vårt tydelige råd er at man ikke skal trykke på lenker eller følge anbefalinger i denne typen SMS -er. DNB tjener penger på å sende sms -varsler til sine kunder, som varsel om saldo på kontoen, godkjennelse av e-fakturaer, samt varsel om når lånet blir trukket fra kontoen. Nylig tok en klager saken til Finansklagenemnda fordi han mener DNB ikke har informert tilstrekkelig, hverken på avtaletidspunktet eller senere om at tjenesten kostet ham penger etter fylte år.


Saldo sms dnb

Hvorfor er det forskjell på disponibelt beløp og saldo på kontoen min? Disponibelt beløp er det beløpet på din konto som du kan bruke. Saldo på konto er summen av alle de transaksjonene som er bokførte på kontoen.


Har du en smarttelefon har du mange muligheter til å sjekke saldo. Selv om du har en telefon du ikke kan installere apper på, kan du bruke SMS -varsling og Mobilbank via nettleser. Mobilbank-app Har du installert vår Mobilbank-app og satt opp forenklet innlogging trenger du kun ditt fødsels- og personnummer og PIN-koden for å sjekke saldo.


Sprsml om mobil, SMS og varslinger - DNB Her finner du nyttige tips og svar p vanlige sprsml om banktjenester p mobil, SMS og varslinger. Du kan enkelt f din saldo tilsendt p SMS. Sistnevnte kom på plass kort tid etter lansering av ny mobilbank i januar, opplyser produktutvikler i DNB , Oscar Nordstrøm (bildet). Saldo i app fungerer slik at du hver gang du pner appen har du mulighet til se hvor mye. Saldo utenfor innlogging – saldosveip – eller widget som det heter, fungerer på følgende måte: Kontoene som du vil se saldo på, kan du velge å få opp direkte på mobilskjermen din i en saldosveip.


DNB bank får jeg sms om at beløpet står som disponibelt. Men samtidig er saldo bokført som et minus beløp. DNB Saldoglimt er en widget (miniprogram) som henter din saldoinformasjon fra appen. Du finner mer informasjon om dette i appen.


Bokført saldo er det beløpet du har stående inne på kontoen på det tidspunktet du sjekker, mens disponibel saldo er pengene du faktisk kan bruke, sier Elin Reitan, forbrukerøkonom i Nordea. De som ikke vet forskjellen, kan tro at de har mer penger til rådighet enn de egentlig har, som videre kan føre til at de bruker mer penger enn de burde, ifølge Reitan. Få uforpliktende tilbud. Låne til hva du vil.


Refinansiere dyre lån. Søk på nett med BankID. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Med SMS -bank kan du få saldo og betale på minuttet uten å logge på eller være på internett.


Alt du trenger er dekning på telefonen og noen enkle kodeord. Dette gjør at du til enhver tid kan få oversikt over hvor mye du har disponibelt på ditt re:member kredittkort. Du blir ikke belastet for SMS -kostnader for denne tjenesten.


Med nettbank har du tilgang til alt som har med penger og økonomi å gjøre på din PC eller nettbrett. Nettbanken er trygg og enkel å bruke. Banktjenester på SMS er svært enkle å utføre.


Du trenger verken kodebrikke eller BankI og dette er nok årsaken til at SMS er blitt DnB NORs raskest voksende distribusjonskanal noensinne, mener ansvarlig for mobiltjenester i DnB NOR, Ingjerd Blekeli Spiten. Per i dag utfører nærmere 450. En solid nedgradering og gammeldags, mener en.


Flere uttrykker misnøye over DNBs nye app. Appen er fortsatt ung, påpeker DNB. Motta SMS -varsel med oppdatert saldo.


Med SMS -varsling kan du motta kontoinformasjon som tekstmelding direkte til din mobiltelefon. Når det skjer endringer på konto med oppdatert saldo. Når saldo er over eller under et fastsatt beløp. Med kontonummer og kontofonkode kan du overføre penger, sjekke saldo og de siste bevegelsene på kontoen.


Der blir du bedt om å taste inn ditt kontonummer. I løpet av en gyldighetstid på år er det fort gjort å glemme hvor mye saldo man har til gode på gavekortet. På denne siden kan du enkelt sjekke saldo på gavekortet ditt og dermed planlegge hvordan du kan bruke ditt gavekort. Eksisterende kunder kan få hjelp via chat, men det krever at vi vet hvem du er.


Derfor må du logge inn i nettbanken og åpne chaten derfra. Etter innlogging trykker du på chat-ikonet under kort-ikonet på den blå topplinja så er du igang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg