fredag 24. april 2015

Hva hjelper mot hodepine

De som hevder de kan kurere kronisk hodepine , er bare ute etter pengene dine, sier hodepinespesialist. Før man i det hele tatt kan komme med noen råd hva gjelder hodepine , må det sies klart og. Kjerringråd og gode tips mot hodepine og migrene. Sult, søvn og stress er vanlige årsaker til hodepine og migrene.


Her er noen kjerringrå tips og råd som kan hjelpe. Hva hjelper mot hodepine ?

Det finnes ulik behandling mot hodepine som legen din kan hjelpe deg med når du kjenner på symptomene rundt hodepine , men det er også ting du kan gjøre på egenhånd som hjelper mot smertene. Finn ut hva som hjelper mot hodepine og les mer om hodepinesymptomer her. Hodepine er ofte en ulidelig smerte. Mer søvn eller hvile (uten TV, mobil, pc….). Det skal også være sagt at det å trykke forsiktig med tommelen opp under øyenbrynene, over øynene, skal frigjøre endorfiner som igjen skal bedre hodepine.


Spenningsholdepine. Det er flere måter man kan gjøre det på. Kan være nødvendig med forebyggende medisiner mot migrene.

Om smertestillende ikke hjelper , er andregenerasjons-anfallsmedisiner mot migrene (triptaner) neste trinn. Blant disse finnes det flere valgmuligheter. Litt ekstra hvile og et kaldt omslag på pannen hjelper ofte.


Plages du ofte, kan det være lurt å føre en dagbok for å finne ut hva det er som gir deg hodepine (lite søvn, lavt væskeinntak, uregelmessige måltider, alkohol, stress). Har du spenningshodepine kan avslapningsøvelser eller massasje være til hjelp. Se hva hodepinen din betyr.


Saken ble opprinnelig publisert på Klikk. Men om du sliter med hodepine , er det en god start å være nøye med søvnen, ikke spise for mye sukker, drikke mye vann og trene regelmessig. Derfor har vi undersøkt tre vanlige typer hodepine , og funnet ut hvorfor man får hodepine og hva som hjelper mot den. Hvis du prøver å bruke briller i en periode, for eksempel i en uke, så vil du merke om det hjelper for deg.


Selvom du syns det er irriterende å bruke briller vil jeg tro det er verre å være så mye sliten og ha hodepine. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av. For vanlig hodepine kan ibux og paraset hjelpe , og da skal du prise deg lykkelig for at det ikke er migrene du har. Takk for mange gode råd når det gjelder forebygging.


Dette hjelper mot hodepine. De inneholder B-kompleks vitaminer og essensielle fettsyrer som hjelper nervesystemet, hjernen og til forbedring av kardiovaskulær helse. Jeg har selv atypisk hodepine og akupunktur funket ikke i det hele tatt på meg, så det er migrene akupunktur funker best på.


Jeg er enig i de som sier at å sjekke øynene er lurt.

Har selv fått mindre hodepine etter en utvidet synstest hvor de fant ut at jeg har forskjellig styrke på lang og kort sikt. Jeg fikk da briller egnet til dette. Noen studier viser at regelmessig mindfullness meditasjon kan hjelpe.


Mindfullness kombinerer ofte meditasjon, oppmerksomt nærvær og yoga for å redusere stress. Andre behandlinger som er prøvd mot spenningshodepine er akupunktur, fysioterapi og manipulasjonsbehandling, men det finnes ingen god dokumentasjon på at disse hjelper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg