tirsdag 14. april 2015

Sunn lørdags snacks

Finn alt du trenger av proteiner, smartmat og kosttilskudd. Bestill enkelt på nett - få det levert rett hjem. Se alle varer fra Outlet her! Snack Girl er opptatt av at man skal fortsette å spise den typen snacks man er glad i. Hvis du elsker salt og sprøtt – sørg for at snacksen din er salt og sprø! Potetgull kan byttes ut med saltede mandler.


Det samme gjelder søte snacks. Jeg elsker popcorn drysset med sjokolade og velger heller det enn sjokoladekjeks, sier Cain. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Snacks trenger ikke være usunt, og det er mye god snacks man kan lage selv om man er litt ekstra fysen på noe godt. Lag snacksen i litt større porsjoner og legg til side, så har du alltid litt sunnere snacks i skapet når lysten melder seg! Prøv disse oppskriftene og kos deg med god samvittighet! Hvorfor spise sunnere snacks ? Alternativene er minst like gode og inneholder blant annet næringstoffer som kroppen har godt av.


Spis sunnere og spar deg for kalorier, samtidig som du får den energien og balansen som er ønskelig for kroppen. Velg sunn snacks og kos deg med god samvittighet! Vi har samlet et knippe sunne. Lagre listen til en nøden stund. Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips.


Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage. Til matpakken i morgen.


Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Har du laga heimelaga bounty før? Det er superenkelt og krever kun ingredienser! Dette er snacks mange forbinder med jula, men det er nok like vanlig resten av året.


Denne varianten er sukkerfri og ellers veldig allergivennlig for dei som har mange hensyn i kosten. Jeg prøver å unngå marsipan-fristelsene i det lengste, så i dag har jeg lagd meg litt sunn lørdags-snacks :) Jeg har kuttet gulrøtter, kålro. Sunn og digg lørdagsmat ” kathrin 16. Hva er sunt kosthold og hva bør du spise for å optimere treningen mest mulig? Les om supermat, kosttilskud sunne snacks og kostråd.


Det får du vite mer om her. Du kan også la deg inspirere av våre mange enkle og sunne oppskrifter. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Her er det en stor oversikt over de beste oppskriftene på retter og måltider som passer til vennelag, fredagskvelden eller lørdagskvelden. Dvs oppskrifter som er mer uformelle enn fest og selskapsmat. Stek karbonadedeig med tacokrydder. Smør lomper med guacamole og salsa, legg deretter på karbonadedeig og et par osteskiver. Rull sammen og legg i en ildfast form, gjerne med noen ekstra osteskiver på toppen.


Enkel konfekt, som kan brukes til tursnack, lørdags godteri eller gi som gave! Kari har derfor kommet med noen forslag til sunt og godt snacks som man kan kose seg med! Grønnsaker med mager dipp. Det er ingen tvil om at både små og store spiser mer grønnsaker hvis de. Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant.


Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Fem fredagsfavoritter. Det er freddan og den beste dagen av alle dager, synes jeg. Skuldrene senkes og en hel helg ligger foran oss.


Hjemme hos oss skiller vi mellom hverdagsmat og fredagsmat, men fredagsmaten trenger slett ikke å være så avansert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg