onsdag 1. april 2015

Steketid pepperkaker

Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Hjemmelagde pepperkaker med hjemmelaget pepperkakedeig hører julen til! Denne oppskriften kan fint justeres både opp eller ned i mengde, alt ettersom hva du skal lage. Vi gir deg oppskriften på en veldig god pepperkakedeig, til julens tradisjonsrike pepperkaker.


Steketid pepperkaker

Se film for inspirasjon til pepperkakehus. Har baket pepperkaker i ganske mange år så har prøvd maaaaaange oppskrifter inkuldert denne, men her mangler du noe helt essensielt. Bytt ut egg med dl. Da snakker vi knallgode pepperkaker.


Supergode pepperkaker ! Slik blir pepperkakehuset perfekt. Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene. Legg oppskrift i handlelapp.


Kjøp ferdig deig dersom du. Og for mange et obligatorisk innslag blant de berømte syv sortene. Pepperkakebaking er førjulstidens høydepunkt for mange barn.


Husk at pepperkaker med ulik tykkelse også har ulik steketid. Teststek gjerne noen pepperkaker for å bestemme hvilken steketid som passer til din ovn. Vet at det har vært maaaange innlegg om dette, men hvor lenge skal pepperkaker stekes, og på hvor mange grader?


Har kjøpt ferdigdeig hos bakern, men det sto ikke på boksen! Søt og sprø med et varmt hint av ingefær. En tradisjonell svensk julekake. Nå nytes den året rundt.


Serveres som de er. For eksempel sammen med kaffe og gode venner som fika – kaffepause på svensk vis. Oppbevares tørt i romtemperatur. De krydrede kakene er nå blitt en selvfølge i førjulstiden.


Steketiden avhenger av størrelsen, men det vil ta rundt 8–minutter. Aller morsomst er pyntinga! Kjøp inn hva du måtte like av smågodt og kakepynt - Vi har brukt sjokoladelinser fra smågodthylla. Prøv denne smakfulle oppskriften eller en av våre mange andre vegan- og vegetaroppskrifter.


Dersom du skal du lage pepperkakehus anbefaler vi å kjevle direkte ut på bakepapir. For større figurer og flater må lengre steketid beregnes. Tips: For ekstra sprø pepperkaker , baker du ut med potetmel. Her finner du en knallgod oppskrift på knasende sprø, glutenfrie pepperkaker.


Steketid pepperkaker

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Steketid for mellomstore kaker: ca min ved 1grader. I en gryte smeltes sirup, sukker og smør til sukker og smør er smeltet sammen.


Rør i kremfløte og krydderier. Vi har allerede bakt pepperkaker til jula og selv om det er tidlig så forsvinner de fort i boksene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg