mandag 20. april 2015

Emmaljunga de luxe

Se barnevognene som er best i test! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser.


Mondial de Luxe har alt som man trenger fra fødselen og opp til 3-årsalderen. Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Velg mellom forskjellige understell. For de små, trette benene.


Emmaljunga de luxe

På tur med to barn. Ståbrettet kan enkelt klikkes på og av. Hvis du ikke trenger det under turen, kan du henge brettet ved styret. Emmaljunga tilbyr forskjellige ståbrett avhengig av vognmodellen.


I denne vognen har barnet både god plass og komfort. Inkludert i prisen kommer også en sittedel, så du kan anvende vognen opp til 3-års alderen. EMMALJUNGA MONDIAL DE LUXE.


Emmaljunga de luxe

Handlekurven er stor og rommer det meste. Mondial de luxe har god demping og trilleturen blir behagelig og komfortabel for barnet. Choose between different chassis. Välj det chassi som passar dig bäst och njut av närmast ojämförbar, ställbar fjädring. Finn best pris på hvitevarer.


Se de beste tilbudene! Med Mondial kan du tilbringe hele dagen ute med god samvittighet. Duo de Luxe understell, Navy. Vi sender med gratis tilhørende stelleveske. Varekode: MON-DELUXE-NAVY.


Emmaljunga de luxe

Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger. Romslig og luksuriøs barnevogn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. De har maktet å både fornye seg og holde på de klassiske tradisjonene, og tilbyr i dag både barnevogner i moderne design og klassiske barnevogner, slik man kjenner dem gjennom generasjoner. Vognene produseres fortsatt i Sverige.


Bruk Edge Duo fra spedbarn opp til år. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Barnevognens vekt 16.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg