tirsdag 21. april 2015

Gravid støl i magen

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Gratis avbestilling! Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Har de siste dagene hatt en litt stikkende stølhet nederst i magen (er ikke støl av trening etc).

Pleier ikke ha en sånn følelse før mensen og ble sånn sett litt håpefull. Men er det noen som har følt det sånn og vært gravide tro? Støl i nederste del av magen - symptom på. Stinn, støl og øm i magen? Har også litt murringer i magen , noe jeg har hatt stort sett gjennom hele svangerskapet så langt.


Var på ultralyd i forrige uke og alt var normalt da. Blir dere støl i magen , rundt livmora? Akkurat som at den vil jeg skal ligge i ro nå.

Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Smerter i nedre del av magen.


Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Dette betyr magesmertene – etter hvor i magen de sitter. Magesmerter kan komme av så mangt, og det kan avhenge av hvor i magen du har vondt. Er som sagt gravid i uke 10. Støl nederst i magen Kan dette være et tegn på graviditet?


Noen som har opplevd dette? Føler meg veldig støl nederst i magen og får lett vondt nedersti. Annelin å få smerter øverst i magen.


Så jeg tenker at enten har jeg bare fått mensen og har aldri vært gravid , eller. Fra livmoren går det to lange kanaler på hver side ut i magen rett ved. Heisann:) Hadde for en måned siden ca. Har hatt mens en gang etter dette, og skal i teorien ha hatt el nå. Siden det ikke er så lenge siden jeg var gravid , husker jeg jo litt hvordan det føltes, men er.


Siden uke så har magen vært ekstra støl , virker nesten som om jeg. Støl og øm nederst i magen del – Jordmor svarteinnlegg30.

Har vært skikkelig støl i magen de siste dagene, og har veldig ømme. Da jeg var gravid i juni var mine første tegn tretthet, stølhet i magen. Støl , stinn og oppblåst mageinnlegg4.


Kan jeg ha blitt gravid på minipillen, hatt småblødninger allikevel, og nå når jeg ikke går på noen slags piller, fremdeles være gravid ? FLERE RÅD: Spis vekk gravid -kvalmen. Du merker det som regel ikke i starten, men de blir sterkere etter hvert som månedene går. Livmoren har sammentrekninger under hele svangerskapet. Etter uke 3 når du er høygravi kjenner du som regel kynnerne godt, ved at magen strammes og blir spent utenpå.


Hei:) jeg har i løpet av de siste dagene blitt veldig støl i magen og det har stukket litt nederst i mageregionen. Har nå vært støl i to dager og gjør nesten vondt å stå oppreist. Lurer på om dette kan være et tegn på graviditet? Har tatt en test som har vist negativ, men spør for å være sikker.


Tror nok det er menssmerter, men kan ikke huske at det har startet så tidlig før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg