onsdag 8. april 2015

Gravid første symptomer

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Utvikler falske symptomer. Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid.


Et sterkt ønske om å være gravid , kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap.

Hvis man tror man er gravid , er en graviditetsprøve den beste måten å bekrefte eller avkrefte det på. Men det er mulig å få noen tegn og symptomer på at man er gravid , allerede før dato for forventet menstruasjon har passert. Tidlige symptomer på graviditet. Hva kan du forvente deg i første trimester?


Alt om symptomer , kostholdsrå fosterutvikling, vanlige svangerskapsplager og nyttige tips til deg som gravid. Uteblitt mensblødning er vanligvis første tegn på graviditet. Noen kvinner har imidlertid uregelmessig menstruasjon, andre har blødninger i første delen av svangerskapet, så endring i mensblødning er ikke alltid et pålitelig tegn. Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4.

I uke er mensen forsinket med én uke. Om en kvinne enten ønsker eller frykter å bli gravid , vil hennes bevissthet ofte være veldig oppmerksom på de endringene som skjer i kroppen hennes i løpet av syklusen. Dette kan i seg selv være nok til at disse kvinnene legger merke til selv de minste endringer som skjer i kroppene. Hva var dine første symptomer på graviditet, og når fikk du dem? Som jeg skrev i innlegget under her, vet jeg ikke om jeg er gravid enda.


Men er litt nysgjerrig på hvilke symptomer en kan få og når, siden jeg driver og kjenner VELDIG etter på kroppen min nå. Men, som jeg har lest flere steder nå. Det finnes ulike symptomer som kan antyde at du kanskje er gravid. Disse tidlige tegnene på graviditet varierer fra kvinne til kvinne, og fra graviditet til graviditet. Hvis du er gravid , merker du kanskje ett eller flere av disse symptomene.


Det er lite sannsynlig at du får alle på én gang. Noen oppdager symptomer ganske tidlig, andre senere. Begge deler er normalt. Noen har få symptomer , mens hos andre kan symptomene oppleves svært plagsomme, forteller jordmor Laila Lindgjerdet ved Sentrum Gynekologi i Trondheim. Jordmor Laila forteller at det første tegn på graviditet er at menstruasjonen uteblir.


Det er normalt å være trøtt de første tre månedene ( første trimester). Det blir vanligvis bedre i andre trimester. Hvis du fortsetter å være mye trøtt, bør du hvile så ofte som mulig og få avlastning fra arbeidsoppgaver hjemme og på arbeidsplassen.

Blodprosenten bør undersøkes for å utelukke at trøttheten skyldes jernmangel. Dette symptomet kan starte så tidlig som seks uker inn i første trimester. Hyppig vannlating vil fortsette, og øke i intensivitet ettersom svangerskapet utvikler seg. Blodvolumet øker dramatisk i løpet av svangerskapet, noe som fører til ekstra væske blir behandlet, og ender opp i blæren. Når opplever man de første symptomene?


Man regner at en graviditet starter fra første dag i siste menstruasjon. Det vil si at når man er fire uker på vei, så sammenfaller dette med tidspunktet for forventet menstruasjon. Noen kan oppleve symptomer så tidlig som etter fem til seks uker, mens de fleste har opplevd symptomer etter åtte uker. Svangerskapet består av tre trimester.


Det første trimester regnes fra uke 0-i svangerskapet. Det er vanskelig å vite akkurat når befruktningen fant sted og derfor regnes selve befruktningen fra den siste mens, første dag. Første svangerskap var det ømme, hovne og sprengte pupper som kom først. Rett etter meldte kvalmen seg. Nå i andre svangerskap kjente jeg faktisk ligamentsmerter først.


Kjente et strekk fra magen og ned mot lysken da jeg skulle løfte jenten min, var vel rundt uke 2- og tenkte stille for meg selv Dette har jeg kjent før! Jeg lurer på hvor mange dager det tar før egget er befruktet til det fester seg? Og hvilken symptomer var deres første symptom ? Kan man få symptomer raskt etter egget har festet seg? Jeg blir så utålmodig av å vente, er bare dager siden eggløsning.


Flere som blir veldig utålmodig i ventingen? Så morgenkvalme er nok mer enn myte, for det kan komme gjennom hele døgnet. Ellers er det kanskje mest symptomer de første ukene, og det kan jo være godt for mange som lurer litt på om de egentlig er gravide. Les også Er jeg gravid - dette skjer med kroppen store NEI når du er gravid. Diskuter med andre som nylig er blitt gravide.


Jeg har heller ingen symptomer bortsett fra at jeg er stuptrøtt og utrolig nærtagende og irritabel. Men det er jeg av og til uten å være gravid også Det er nesten sånn at jeg kjenner etter alt jeg kan om jeg kanskje er kvalm. For det hadde vært litt greit å ha noen symptomer bare for å ikke lure hele tiden på om jeg virkelig er gravid.


Gravid symptomer uke 3. Sjansen er stor for at du ikke merker noe som helst til at kroppen endrer seg så tidlig i svangerskapet, men det er lov å kjenne etter, og kanskje diskutere eventuelle symptomer med andre prøvere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg