tirsdag 28. april 2015

Gravid uke 6 blødning

Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker. Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken.


Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet. Hadde sterke menssmerter enn normalt i hele går, og har blødd brunt blod fra forrige lørdag av. Har det enda, og blør ganske krafig.

I uke , eller kjenner mange nå ett eller flere symptomer på at man er gravid. Litt mer i morges, også med littegran friskt blod. Hei, jeg har fått positiv graviditet test den 29.


CB graviditet test som bekrefta graviditet 1-2. En vanlig og ufarlig årsak til blødning helt tidlig i svangerskapet er implantasjonsblødning - at du blør litt når det befruktede egget fester seg i livmorens slimhinne. Ved truende spontanabort skal legen kunne påvise at du fremdeles er gravid. Spontanabort Spontanabort deles inn i tidlige (før utgangen av uke 12) og sene (etter uke 12).


Nesten alle spontanaborter er tidlige.

Stor blødning uten smerter, eller blødning blandet med koagler eller graviditetsprodukter, i første halvdel av svangerskapet. Obs – ved blødning i andre halvdel av svangerskapet skal det ikke utføres vaginal eksplorasjon eller spekulumsundersøke på grunn av fare for å forverre blødning ved placenta previa. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Hadde igår noen dråper rosa blod. Hadde selv en blødning som varte i nesten uker i uke 5- 6. Jeg er gravid i uke 6. Del dette innlegget. Les også: For deg som vil bli gravid igjen etter abort. Mer sjeldne årsaker. Svangerskap utenfor livmoren kan være en annen årsak til blødning.


Om du blør i uke 1 eller er det grunn til å oppsøke lege for en nærmere undersøkelse. Har vært hos legen og han mente at det var spontantabort men ikke 1 sikkert. Veldig lik mensen, ik så mye smerte. Etter uke defineres spontan abort som senabort.


Dess lengere man er på vei etter denne uken jo mer kan smertene oppfattes som rier, blødningene opptrer som kraftige. Disse abortene er ofte komplette, men de skal overvåkes på sykehuset.

Infeksjoner og ubalanse i bakteriefloraen i underlivet kan forårsake blødning. Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! Førstkommende fredag skal jeg på tidlig UL ( Uke 7) for å få bekreftet hjertelyd. De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der.


Du er nå i gravid i uke og fosteret ditt er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Alt stod bra til med den lille. Dag var jeg på UL og fikk se at hjertet til fosteret banket som det skulle.


Når jeg sitter vanl. Det var en enorm lettelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg