tirsdag 23. juni 2015

Brannmann kostyme

Brannmann kostyme

Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se vårt store utvalg og bestill her! Vet du ikke hvilket kostyme du vil ha? Se alle våre alternativer her! Finn din favoritt, og bestill her!


Brannmannkostymer og tilbehør på ett sted. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Vi har alt fra den tradisjonelle uniformen med hjelm, til de litt frekkere kostymene som kan slukke brennende hjerter.


Her finner du kostymer til både menn og kvinner, voksne og barn. Du handler alltid trygt og enkelt på Temashop. Vi har 1 prisgaranti og rask levering på 1-dager. Vi har også kostymetilbehør som brannmannhjelm og annet du komplementere ditt kostyme med. Sjekk utvalget her!


Brannmann kostyme

Vi har brannmann -kostymer til både menn, damer og barn. For hverm sier at hverdagens helter ikke også kan være kvinner eller barn? Her er både autentiske brannmanns-kostymer, frekke brannmenn til kvinner og brannmann -kostymer til barnene som gjerne kler seg i samme uniformer som deres idoler. Sort jakke og bukse med refleksbånd.


Strikk i livet på buksen og borrelås lukking på jakken. Inneholder bukse og jakke. Kommer i størrelse Medium og Large. Bortsett fra brannmann kostymer til barn, vi tilbyr et fullstendig brannmann sett som inkluderer en jakke, brannslukker, økse og hjelm. De som elsker moro vil like denne brannmann kostyme med en slange, hjelm, jakke og belte.


Brannmann kostyme

Blå jakke med trykk, gulebukser med refleksstripe på siden av buksebenet og strikk i livet. Skumgummi maske som festes med strikk og brannøks følger også med på kjøpet. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen. Hos oss finner du parykker, prinsessekjoler, drakter, kostymer og mye mer. Rask Levering: 1-Dager.


Skjorte med borrelåslukking bak. Maske med elastisk stroppe bak. La barnet ditt kle seg ut som flammenes temmer og kattenes livredder – brannmannen ! Dette ærefylte yrket blir et perfekt kostyme når det er karneval eller halloweenfest!


Brannmann kostyme

Finnes i størrelsene small og medium. Sko følger ikke med. Det er også opplest og vedtatt at kvinner synes brannmenn er utrolig attraktive. Varm opp festen med dette superhotte brannmannkostymet, bli den store helten og la kvinnene smelte i armene dine!


Slå på alt brannutstyret med en gang, for dette kostymet vil garantert få festen til å gå opp i flammer! Legokloss- kostyme. Her har pappa Mark laget rundingene selv, men et alternativ er å bruke pappkopper som du kan lime på.


Vi anbefaler alltid at du også velger tilbehør til kostymet, slik at du skaper ditt helt unike og personlige kostyme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg