onsdag 3. juni 2015

Jomfru stjernetegn

Kvinnelig jomfru : Den kvinnelige jomfruen er tøff, men ofte beskjeden. Hun er en perfeksjonist sjelden er forsinket. I tillegg innrømmer hun aldri sine feil og har lett for å kritisere andre. Jomfruen er en skøn medarbejder at få for enhver virksomhed.


Hun, eller han, er ikke bare hårdtarbejdende, men er også meget drevet af sit arbejde. Hun føler en kæmpe loyalitet over for den virksomhe hun arbejder for. Mennesker født mellom 24.


Men når en jomfru virkelig “skinner”, er der praktisk taget ingen af de andre stjernetegn , der kan matche dem. Når en jomfru er selvsikker, er de de mest succesfulde, strukturerede og kreative af alle stjernetegnene. Men det tager tid at komme ind til kernen, for som Jomfru er du meget påpasselig med at dele ud af dine følelser – og med at lade nogen komme tæt på. Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem.


Jomfru stjernetegn

Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match. Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang. Derfor kan hun komme til at virke kølig og ikke så passioneret.


Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit. Er du født i Væren?


Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Du finner alle våre jomfruen stjernetegn smykker på denne siden, og de vil være det opplagte valget hvis det er din stjernetegn.


Bestill en smykker med jomfru og få den levert i løpet av kort tid. Ordet jomfru kommer av det tyske Jungfrau, det vil si ung kvinne eller frue. Ordet kom til Norden i middelalderen som begrep for en fornem pike eller uberørt jente, jamfør jomfru Maria. Du kan kjenne igjen en Jomfru i en forsamling som den personen som kommer med en enkel, praktisk kommentar eller innvending som resten ikke har tatt hensyn til i sin opprømthet.


Jomfru stjernetegn

De kritiske og analytiske evnene er velutviklet, så den oppdager lett manglene ved andres resonnement. I enhver Jomfru bor det nemlig en liten fan, som ønsker å vite alt om sin utvalgte, og dette inkluderer alle små og store forbindelser som sterk eller vagt er knyttet til deg. De egner sig til alle mulige pligt-krævende erhverv, som indeholder elementer af gentagelse og kræver sans for detaljer. Vi kan like godt si dette først som sist. Den typiske JOMFRU er systematisk, setter pris på orden og grundighet.


De er derfor særlig egnet til oppgaver, som de fleste andre tegn unngår. Du er også veldig allsidig, så å håndtere flere forskjellige oppgaver samtidig, er bare gøy for deg. Det kosmiske tempo øker. Helse og energi er bra.


Jomfru stjernetegn

Hvad siger stjernerne om et kærlighedsforhold mellem de to stjernetegn. Har en jomfru det en jomfru behøver. For to jomfruer vil alt gå som en leg, så længe disse to perfektionister forsøger at bremse deres instinkter og ikke gransker efter fejl. De to stjernetegn er et godt match og bringer det bedste frem i hinanden. Takashi (41) er jomfru - i likhet med et overraskende høyt antall japanske menn.


Antall japanske menn som aldri har hatt sex er økende. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg