torsdag 25. juni 2015

Baby og barn

Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby klær fra merker som Skip Hop, OiOi og Bugaboo. Barnas trygghet er viktig for IKEA.


Vi har solide og trygge produkter til baby og barn.

Barn tenker jo ikke alltid på trygghet når de leker, så derfor gjør vi det for dem. Nettbutikken for alle RBK-supportere! Hjelp favorittlaget ditt frem, og kjøp ditt supporterutstyr hos oss!


Velkommen til en hyggelig handel! Til baby har vi stelleprodukter til alle behov, våtservietter, babyolje og såpe tilpasset de aller minste. Smokker, bleier og annet babyutstyr finnes også hos oss.


Til mor som ammer finnes et bredt utvalg av hjelpemidler og tilbehør, som amme-bh, brystpumpe, ammeinnlegg og brystskjold.

En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby. Utenom åpningsti vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet på denne siden. I vårt brede sortiment av babyprodukter finner du alt fra barnevogner, bilstoler og bæreseler til vognposer, smokker, brystpumper og barneserviser. Benytt sjansen til å brodere noe personlig til barneværelset.


Det kan være et bursdagsbilde med navn og fødselsdato eller et babyteppe med barnetsnavn på. Vi har alt som trengs for å gjøre det helt personlig med eventyrlige motiver. Her finner du størrelsesinformasjon for barn.


Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst.

Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm.


En Baby Born -dukke kan for eksempel spise lekemat, gå på potten og gråte som et lite barn. Dukkens egenskaper gjør at det blir naturlig for barnet å ta vare på den på forskjellige måter avhengig av hvilke behov dukken har. Baby Born har som mål å sette igang barnets fantasi og innbyr til en lek med myke verdier.


Følg ditt barns utvikling måned for måned i appen Gravid og barn. Den finnes både til. Strikk til nyfødt og baby. Vis som Grid Liste. Våre oppskrifter sendes per post.


Dette gjelder for barn født fra og med 1. I andre tilfeller får moren foreldreansvaret alene. Det gjør hun også når barnet er født før 1. Dette skjer med mindre foreldrene har inngått en avtale om felles foreldreansvar. Det er først når den nyfødte kommer hjem og den daglige pleien av den lille begynner, man innser at det er mange praktiske produkter som gjør hverdagen mer lettvint og tiden til kos er verdifull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg