torsdag 11. juni 2015

Test av barneseter

Kjøp barneseter hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trening, avslapning, lek, hagearbeid.


På Clas Ohlson finner du alt for fritiden din. Siden starten har Plus Test vært utført av VTI og publisert av NTF. Fakta om testen av bilstoler.


Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter , men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol. I andre tester har Recaro gjort det bra. Det er det svenske forsikringsselskapet Folksam som har testet elleve barneseter som passer til barn fra ni måneder til fire år. Plusstesten er en frivillig test av bakovervendte bilstoler.


Test av barneseter

Den utføres av VTI - den svenske statens vei- og transportforskningsinstitutt - og de tester med høyere kraft enn de europeiske godkjeningene. Testen måler spesifikt kreftene som barnets nakkemuskulatur utsettes for ved en frontkollisjon. Barneseter er dyrt og vanskelig å teste skikkelig, og de færreste stolene i resultatlista er testet av mer enn én kilde. På grunn av feste-utfordringene går Cybex Solution M-fix forbi og blir suveren vinner i årets test av barneseter – med jevne og gode karakterer i alle de tre kategoriene stolene har fått poeng.


Der Britax Römer får (frontkollisjon) og poeng (sidekollisjon) får Cybex og poeng. Som allti når du bruker et nytt bilsete, må man lese instruksjons-veiledningen – etikettene (på siden av våre barneseter ), brukerhåndboken eller informasjonen på vår nettside. Barneseter til bil får du kjøpt på de fleste bilrekvisitaforretninger og barne-utstyrsforretninger.


Test av barneseter

Etter vår runde erfarte vi at man finner det største utvalget av barneseter i barneutstyrsforretninger. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete-testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter. Når det er sagt, er det god grunn til å vokte seg spesielt for billige barneseter. Det er nyttig å huske at folkehelseinstituttet har påpekt at det er bilulykker som er hovedårsaken til alvorlige skader blant barn i Norge, og feil sikring av barn i bilen er synderen.


Her gjør foreldre farlige feil. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter. Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler.


Test av barneseter

Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Det store flertallet av de testede modellene oppnår gode resultater.


Test av bilstoler De fleste av de 1brukerne i denne testen er fornøyd med bilstolen sin, men mange sliter med montering, stramming av beltene, brukervennlighet og mangelfulle bruksanvisninger. Bilstoler er for kompliserte og krever mye av brukerne, mener eksperter som kommenterer denne testen. Nå har den norske møbelprodusenten Stokke laget en egen versjon av iZi Go Modular. Det samme har den nederlandske barnevogn-produsenten Joolz.


Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129. Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse. Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter.


Det er ikke alle som oppgir maksimal lengde på barnet, kun vektklasse. Det er vedtatt et nytt ECE-regulativ for barneseter som vil erstatte nåværende ECE-44. Det nye regulativet har ennå ikke fått et nummer og er ikke publisert.


Test av barneseter

Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest kompliserte stolene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg