onsdag 10. juni 2015

Nachos oppskrift med kjøttdeig og ost

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Ha i chilipulver, kumin, sukker, bønner og tomatsaus. Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper. Legg kjøttdeigen på en ildfast form. Hakk chili og legg den på toppen. Legg tortillachips rundt langs kanten.


Dekk med revet ost og sett den i ovnen til osten smelter. Servér med rømme og koriander - eventuelt. Bruk en passende ildfast form og legg i et lag med nachochips. Legg på et lag kjøttsaus og dryss over litt ost.


Fortsett slik med chips, kjøttsaus og ost lagvis. Avslutt med ost og gratiner det hele i ovnen til osten har smeltet, cirka 5-minutter. Enkel å tilpasse til din egne favorittsmaker. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.


Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost.


Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. Og akkurat som pizza kan det varieres i det uendelige.


Nachos er enkel kosemat. Grunnleggende er lagvis med nachos og fyll med ost mellom hvert lag. Vil du lage en vegetarvariant kan du bytte ut kjøttet med refried beans for eksempel. Topp gjerne med ekstra mye ost.


Nachos oppskrift med kjøttdeig og ost

Oppskrift og foto av Ina Johnsen fra MatPaaBordet. Pulled pork, grillet kylling og karbonadedeig kan være en del av oppskriften eller hvilken som helst annen krydret kjøtt. Reker er heller ikke så verst. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost.


Nachos oppskrift med kjøttdeig og ost

Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet. Nå får man som regel nachos med kjøtt, tomater, bønner, rømme, chili, - og for all del - ost. I min oppskrift finner du også litt frisk koriander, men det er ikke helt nødvendig. Et godt tips er dog å kjøpe tørket koriander (du finner det enten som korianderfrø eller pulver i krydderhylla).


En god og enklere dessert. Stek kjøttdeigen i oljen, og tilsett tacokrydderblanding og vann. Legg nachochips på en stor tallerken, og dryss over med hakket kjøtt.


Spre jalapeños, cheddar-dipp over, og topp med revet ost. Stekes i ovnen på 2°C i ca. Inviter venner og familie - eller nyt den helt alene.


Denne retten er et godt alternativ til fredagstacoen. Tortillachips toppet med bønner, kjøttdeig , mais, cheddarsaus og salsa slår aldri feil. Dette er en enkel oppskrift på nachos med det lille ekstra, perfekt å servere når du får gjester eller bare vil kose deg litt ekstra. P vil du finne oppskrifter for nachos oppskrift med kjttdeig og ost samt tusenvis av lignende oppskrifter. Smakte godt, serverte med salat, nachoschips og rmme.


Kjappe nachos med salsa og guacamole Kjappe nachos med salsa og. Begynn med å legge tortillachips i bunnen av en ildfast form, størrelse ca lasagne eller litt mindre. Fyll oppå ca halvparten av kjøttblandingen og legg på ost. Setter du den direkt ei ovnen trenger den bare ca minutter til osten er stekt. Men med nachos i langpanne får du alle de deilige tex-mex-smakene – og du slipper ørten skåler utover bordet med ditt og datt.


Her er det bare å strø tortillachips utover en form eller langpanne, toppe med tacofyll og drysse med ost. Fordel Red Jalapeño, Cheddar Cheese Dip over og topp med revet ost. En enklere, smakfull og mer familievennlig norsk fiskerett skal du lete lenge etter.


Nachos oppskrift med kjøttdeig og ost

Kombinasjonen av hvit fisk, varm hvit saus og sprø strøkavring får selv den mest innbitte fiskemotstander til å prøvesmake. Server gjerne klassikeren hjemmelaget fiskegrateng med revne gulrøtter, kokt potet og litt smeltet smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg