tirsdag 23. juni 2015

Enkle smoothie oppskrifter

Denne smoothien er full av go´saker som ungene kommer til å elske. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Grønn smoothie med avokado.


Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak. Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak. Klikk her for oppskrift.


En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær.

Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Søk blant oppskrifter. Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie.


Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”. Sunne smoothieoppskrifter kan lages ved å bruke forskjellige grønnsaker, frukt, væsker og andre ingredienser som sjokolade, nøtter og kokosmelk. Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.


Da bør du prøve en smoothie. Enkelt å lage, kjempegodt og full av gode næringsstoffer! Som KIWI PLUSS-kunde får du på all fersk frukt og grønt. Næringstett smoothies – oppskrifter Næringstett smoothies. De er enkle å lage og smaker friskt og godt.


QimiQ fløtebase som ingrediens sørger for drikken ikke skiller seg og at smoothien kan lages opp i større batcher.

Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som litt ekstra kos en morgen dere har litt god tid. Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk! Søte Susie- smoothie Enkel og kjempegod smoothie hvor vi finner smak av bringebær og kokos. Fryste bringebær kan også brukes, og da kan du kutte ut isbiter. Drikken er enkel å lage - enten til frokost, lunsj, dessert eller som mellommåltid.


Den originale smoothien består av yoghurt, litt banan og frossen frukt eller bær. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Slik lager du smoothie. Krydder kan også tilsettes, og de som trener mye liker gjerne å ha proteinpulver oppi også.


Bruk en vanlig blender eller en smoothie maker, som moser fruktkjøttet til. Alle liker smoothie. Barn elsker smoothie. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg