fredag 19. juni 2015

Øm i underlivet gravid

Jeg har de siste dagene blitt veldig sår og øm i underlivet , og nå har det begynt å klø i tillegg. Som om jeg skulle hatt altfor mye sex på kort ti men har ikke hatt sex i det hele tatt. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring.


De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Presset veldig ned og strålende smerter i underlivet. Hei Jeg er gravid i uke og har den siste tiden opplevd milden smerter i nedre del a. Den senaste veckan har det dock tilltagit. Till en början var det bara området mellan slidan och ändtarmen som jag upplevde vara svullet. Gravid med svie i underlivet - 1. Lillesstra mi skriver om endometriose, og er s tff at hun har skrevet om.


KVINNEKROPPEN, HELSE - Dette prver underlivet ditt fortelle deg 19. Tunge lft kan vre problematisk for den gravide og fosteret, sier. Det vil skape trygghet. Vanlige beymringer i svangerskapet.


Hei, Vet ikke om det er vanlig for alle, men jeg har hatt det slik i flere uker, er nå i uke 31. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig.


Den skal vænne sig til at afgive styringen af kroppen til graviditets-hormonerne, som netop sørger for, at du ikke menstruerer og afstøder barnet, men fortsætter med at være gravid. Efter - måneder falder kroppen mere til ro i sin nye tilstand. Tissetrang og ømhed. Rask og trygg leveranse. Få opptil rabatt.


Du kan slutte å lete! Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


For noen få dager siden merket jeg en ømhet i underlivet. Som om noen har sparket meg mellom beina eller at jeg har havnet feil ved turning på jernstang som lita. Er det bekkenløsning tro?


Hva gjør jeg med det ? Har fått et tips om å ikke ha beina i kryss isåfall. Slimhinnene i underlivet forandrer seg. Faktisk endrer alle slimhinnene i kroppen seg – for eksempel både i munnen, nesen og i underlivet. Som gravid øker også blodmengden i kroppen din, slik at det blir mer blod i hele kretsløpet – også i slimhinnene. Så lenge du gidder gå og ha det vondt i grunnen.


Jeg ville sett det an noen dager, men om det ikke blir bedre i løpet av 2-dager (til midten av uka) hadde jeg nok bestilt meg time hos legen og sagt at det haster slik at du får time så raskt som mulig. Jeg merket sist jeg og kjæresten hadde sex, at jeg var veldig øm inni skjeden. Merker ingenting utfor, det er kun inni skjeden. Ingen kløe eller noen svie.


Hadde litt lysebrunt utflod i 9-dager etter sist mens. Du har altså oppdaget en liten kul, som er litt øm , ovenfor vagina den siste tiden, og lurer på hva det kan være. UL fant de en cyste på eggstokk (venstre om jeg husker riktig) den har ikke plaget meg noe, før tidligere i år.


Fastlege Kari Løvendahl Mogstad erfarer at gravide kan ha et nærmest uendelig behov for informasjon. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.


Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet. Vi har reservedeler til bilen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg