fredag 5. juni 2015

Wrap med skinke

Wrap med skinke

Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt.


En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og jordbær.


Her kan hver enkelt lage sin egen, slik at alle får sine favoritter. Noe grønt sammen med ost slår aldri feil. Du kan fylle de med omtrent hva som helst, her er det bare fantasien som setter grenser. Her er oppskrifter på næringsrike smakfulle matpakke- wraps. Wrap det sammen og server som en forrett eller lunsj.


Legg på den kokte skinken. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Wraps er en rask og enkel rett barna selv kan lage til frokost, som matpakke eller etter skoletid.


Hver enkelt oppskrift viser hva du trenger for å lage porsjoner. Slik lager du wraps med kylling. Wrap med flødeost, skinke og rucola Tilberedning Flødeostecreme Rør flødeosten sammen med soja og citronsaft. Hak de soltørrede tomater fint sammen med mandler og basilikumblade. Rør det herefter sammen med flødeosten.


Smag cremen til med salt og peber og sæt den på køl. Wraps av fullkorntortilla med kesam, spinat og skinke kan serveres som sunn tapas, fingermat eller som et fargerikt og smakfullt innslag i matpakken. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Rikelig med skinke , hvitost, grønnsaker og frisk salat. Fremgangsmåte: Smør en speltlompe med MagerOst Skinke.


Kutt agurk, paprika og soltørket tomat i strimler, og cherrytomat i skiver. Hva du velger å fylle wrap -en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Prøv en eksotisk vri med wraps med krydret svinekjøtt, salat.


Wrap med skinke

Varm fullkorns tortillas med skriver med brie på i ovnen, samtidig som du steker opp ønsket mengde bacon eller spekeskinke. Til wraps med avokado trenger du. I dag laver jeg en alt for nem ret!


Tortilla wraps med skinke , ost og chili mayo :-) Du skal bruge: Tortillas. Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks. Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser.


Her får du tre gode alternativer: kylling, laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal servere i selskap - eller ta med ut på tur! Eller til TV-kvelden! Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltørket tomat.


Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem og kan ellers fylles med det du måtte ha tilgjengelig. Parmaskinken kan for eksempel fint erstattes med røkt laks.


Wrap med skinke

Taco er ikke bare taco. Du finner også mye godt tilbehør. Kort sagt alt til taco!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg