torsdag 25. juni 2015

Jentenavn på b

Gratis avbestilling! Jentenavn - norskenavn. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Oh, B er vanskelig bokstav for fine jentenavn , synes jeg.


Jentenavn på b

Men koselig med oppkalling! De jeg kommer på i farta er Bella. Navn på L og særlig jentenavn på N kan være fine å bruke nå, sier han.


Evige underdogs Noen av navnene på listen kan Utne fortelle at ikke har hatt klare topper, men blitt vanlige fordi de er brukt over lengre tid. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn.


Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Spesielle jentenavn.


Jentenavn på b

Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Noen som har noen gode forslag til jentenavn på B ? Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby. Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt.


Gamle jentenavn – Stor alfabetisk oversikt. Jeg har to sønner som heter Bendik og Bjørnar, nå venter jeg ei jente og vil helst at hun også skal ha et jentenavn som begynner på B Noen fine forslag? For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp jentenavn i ordboka. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige jentenavn.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Eneste jeg vet om er Ebba og liker det men flere forslag? DE MINST BRUKTE NAVNENE: Navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen mener felles for mange av navnene brukt av ti eller færre i fjor, er at de enten er utenlandske og fortsatt fremmede i Norge, eller at de bruker uvanlige skrivemåter av vanligere navn. Igjen og igjen finner jeg oppgavefeil som ødelegger flyten (og humøret) når jeg løser Aftenpostens kryssor denne gangen stat. Jeg er ny bruker på dette forumet, så jeg lurer på om det er vanlig å kontakte avis eller kryssordskaper?


Navnetrender kommer og går med ca 1års mellomrom. Audun er et skandinavisk mannsnavn med norrøn opprinnelse. Det er sammensatt av to ledd som betyr rikdom og venn. Audun kan også være et jentenavn , men det er sjeldent. Det flotte navnet man kunne tenke seg til gutten sin, viser seg kanskje å egentlig være et jentenavn.


Jentenavn på b

Vilje, som var navn på en gu får bare noen få gutter hvert år, men det er blitt vanligere for jenter. Det kommer kanskje av at foreldre ikke tenker på det som mytologisk, sier navneforskeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg