fredag 5. juni 2015

Klump på penis

Eg merket for dager siden ein klump på huden ca midt på penis skaftet, det virker som det går langs ei sen eller noke. Den går som sagt langs ei sen eller noke, er ca 2cm lang og 0. Liten rød klump på penis , er litt redd. Klump på penis , som gjør vondt under sex.


Klump på penis

Etter en stund kom det kviselignende væske ut av den når jeg knep på den. Kvisen forsvant etter noen måneder, men fortsatt er det igjen under en liten klump som ikke går bort. Har fått en klump.


Formening om hva det kan være? Disse ligger særlig på undersiden av penis og på pungen. Klumpen er ujevn i den forstand at det er en avlang klump , og da jeg presset på den kom det ut gul, kviselignende masse.


Samtidig ble høyre side av penis litt rød og. SVAR: Hei Gutt og takk for at du skriver til ung. Noen ganger kan det være snakk om en liten kvise eller talgkjertel.


Den ligger like bak penishodet. Den er kun framme ved ereksjon og en liten stund etterpå. Den er lite synlig (under huden), men kjennes godt. Den har plaget meg i noen måneder nå, og.


Klump på penis

Det ligner ikke på vorte, tagl eller kvise. Jeg aner ikke hva det er. Den er også helt hard når jeg klemmer på den. Det er bare en helt vanlig hudet klump.


Og går det ann å bruke wartner på en annen vorte på penishodet? Basalcellekarsinom er også sjelden på penis. Det palperes gjerne en perleliknende, uømfintlig tumor, oftest lokalisert til skaftet.


Klump på penis

AIDS-pasienter med Kaposis sarkom har lesjoner på penis , og ca. Dersom sykdommen har utviklet seg dypt i vevet kan det være aktuelt med delvis eller total amputasjon av penis. Operasjon kan påvirke seksuell aktivitet. Molluscum contagiosum er en virusinfeksjon i huden. Det forårsaker små faste, hevede flekker på huden, som vanligvis dannes i små klynger.


De kan påvirke penis og generelle lyskeareal, i så fall anses det som en STI. Peniskreft er en sjelden type kreft som kan forårsake en sår eller klump på penis , oftest på hodet på. Trekkraft enheter - på markedet, kan du kjøpe mekaniske enheter til å bruke på penis noen gang daglig som Trekk forsiktig på penile vevet til å rette ut penis , og dermed å reparere penis fra bøyningen forårsaket av Peyronies sykdom. Verdens lengste penis er afrikansk.


Klump på penis

I det sentralafrikanske landet Den demokratiske republikken Kongo kan mennene slå seg på brystet over å ha verdens lengste penis , gjennomsnittlig sett. Penis et ytre kjønnsorgan hos mange dyr av hankjønn, men på langt nær alle dyr har penis. Alle artikler i NEL og på NHI. Blant fugler mangler cirka prosent av artene (hannene) penis.


De formerer seg i stedet gjennom kloakken. Cirka tre prosent av fuglene har imidlertid et utkrengbart penislignende parringsorgan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg