onsdag 3. august 2016

Får man mensen når man er gravid

Verken Når vanuit een vakantiehuis. GigaGunstig is dé site om By Far te vergelijken! Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning.


Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Men denne blødningen er gjerne mye mindre og kortere enn en vanlig menstruasjon. Dersom du lurer på om du kan være gravid kan du oppsøke helsesøster på skolen din eller helsestasjon for ungdom.


Her vil du få hjelp, støtte og råd. Hei Er det vanlig eller sjeldent å få helt vanlig mens når man er gravd? Jeg har går på p piller og har hatt mensen mange ganger og alltid samme menge smerte osv. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid. Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon.


Får man mensen når man er gravid

Hva skal du gjøre når dette skjer? Vanligvis er dette kjent som tidlig svangerskapsblødning. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Det er et fenomen forårsaket av hormonelle.


Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Og det eneste som er verre enn å få mensen , er når den ikke kommer når den skal. Småblødninger - mulig tegn på kreft. Nesheim påpeker at det er viktig at man skiller mellom det å ha uregelmessig menstruasjon, og det å ha uregelmessige blødninger.


Gjennomsnittsalderen for når man får mensen første gang varierer faktisk noe fra land til land. Data fra Norge viser at norske jenter i snitt får mens når de er 1år. Mensen kommer når flere andre pubertetstegn som økt lengdevekst, brystutvikling og vekst av kjønnshår har kommet godt igang.


SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Vet hvertfall at det kan ta litt tid før syklusen blir normal igjen når man slutter på pillen. Hvis du tok siste pillen 3. Kan jo ta litt tid før testene blir positive også. Gravid når man har mensen - går det egentlig an? Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig.


Selve menstruasjonssyklusen er en nødvendig prosess for reproduksjon, altså å lage barn, men mensen er tegn på at kvinnen ikke er gravid. Blødningen oppstår når et modent egg, som er en kvinnelig kjønnscelle, frigjøres fra eggstokkene (ovariene) under eggløsningen (ovulasjonen) og egget ikke blir befruktet av sæd fra en mann. Er graviditet imidlertid utelukket, er det flere andre ganske vanlige årsaker til at menstruasjonen ikke kommer. Er du i 40-årene, kan det være at du har kommet i overgangsalderen.


SVAR: Hei Når man bruker p-piller så tar disse på en måte over styringen på hormonsystemet og menstruasjonssyklusen din. Når man er så ung, er det ikke sikkert man har eggløsning selv om man har mensen. Mensen kan være uregelmessig ja, men i såfall er eggløsningen også det.


Får man mensen når man er gravid

Man får ikke mensen når man er gravid. Livmorveggen fyller seg med blod før eggløsning og blir god og myk for at et befruktet egg skal kunne feste seg. Vet det er veldig individuelt detta her men, tar det bestandig lang tid før man får mensen igjen etter en SA? Vil nemlig bli gravid igjen NÅ ! Tror jeg hadde eggløsning i hælja.


For hvis man ikke vet at man allerede har vært gravid en stund kommer man vel ikke på å sjekke det. Den er sikkert rett rundt hjørnet, hvis du ikke er gravid da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg