fredag 5. august 2016

Navnebetydning

Navnebetydning

Et jentenavn av dansk opprinnelse. Se om navnet du søger er på vores site. Velkommen til Navne-betydning. Her kan du finde interessante oplysninger om mere end 100.


Navnebetydning

For eksempel betydning, oprindelse og popularitet på dit eget fornavn. HVA BETYR NAVNET DITT? Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel. Prøv navnemaskinen: Undskyld rodet, men: Alle navne er igang med at blive overført til et nyt system og siden er under forbedring, jeg beklager de gener det måtte medføre.


Det er alltid gøy å feire noe, så hvorfor ikke finne ut når du har navnedag? Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Kjente personer med navnet. Personene i listen er ordnet kronologisk etter fødselsår.


Navnebetydning

Oline er et dansk og norsk kvinnenavn dannet av mannsnavet Ole, en kortform av Olaf, ved å legge til endelsen -ine. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet?


Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby. Trivia: Sofie er et svært vanlig navn på Grønland. Navnet kommer av det greske ordet sophia. Det er også relativt vanlig navn i Sverige og Danmark, mens Sophie er relativt vanlig i Frankrike og Belgia.


Stedsnavn er navn på geografiske lokaliteter (steder), som fjell, daler, elver, fjorder og andre terrengformasjoner (naturnavn), og navn på gårder, bosteder, teiger og andre lokaliteter som er preget av menneskelig virksomhet (kulturnavn). Også etterleddene -land og -stad tilhører i all hovedsak førkristen tid. For den som vil sette seg inn bosetning og kulturforholdene i norrøn tid er stedsnavnene en viktig kilde.


Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien, enten du bestiller en charterferie og bor på et av konsepthotellene våre eller du skreddersyr din egen fleksible pakkereise med rutefly. De fleste navne har en betydning. Betydninger af navne samt statistik. Toralf er et drengenavn.


Kan komme fra norøn mytologi fra guden Tor og hans Alver. Hva vet du egentlig om ditt navn? Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn.


Finn jentenavn til babyen din. Solfrid har namnedag den 14. Side2:) Enten du heter Jan eller Ola, Kari eller Anne så betyr navnet ditt noe. Her er forklaringen for de mest brukte jente og guttenavn i Norge.


Navnebetydning

Etymologi er læren om ords, og derved også navnes, betydning, oprindelse og udvikling. Definisjoner av viktige begrep og variabler. Problem med unorske teikn. Ein del namn inneheld bokstavar som ikkje er med i det norske alfabetet. Behandlinga av desse er ikkje konsekvent i personregisteret.


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg