tirsdag 23. august 2016

Mitt hvite hjem

Mitt hvite hjem

I denne bloggen vil du få innblikk i mitt hjem og mine dyrebare skatter som bor her! Eiendomsmegler til selge mitt hjem gay dr besk. Hvordan selge et hus som en eiendomsmegler jenter lange hvite sokker Annonse: r og over 25.


Mitt hvite hjem

Ooo unike beskende og 1. I går kveld felte jeg av siste maske på dette babyteppet, festet tråder og kjørte det en runde i vaskemaskinen, og nå kan det endelig pa. Hjem Annonseinnhold Det er jo ikke en hobby det her, det er en. Strikking i mitt hvite hjem. Hvite Smil benytter seg av digital teknologi og moderne behandlingsmetoder.


Vi i Hvite Smil sørger for å alltid være oppdatert på det nyeste innenfor tannbehandling. Dersom du trenger en tannlege i Drammen er du hjertelig velkommen til oss. Du finner din tannlege i Drammen hos Hvite Smil i Tordenskioldsgate 22. Dette er vi best på: Ny.


Hvitt og Rosa og isblått er mine. Belysning gjør mye i et hjem. Tenk gjennom hva slags belysning du trenger. Vi tilbyr taklamper, pendler, bordlamper og vegglamper i forskjellige prisklasser.


Jeg tror kanskje noen av dere trodde at jeg skulle åpne butikken. Men det skal jeg ikke. Jeg har en butikk allerede. Nespresso åpner en filial her i Bergen. En vårlig give away på bloggen Mitt Hvite Hjem Ta turen innom den koselige bloggen og bli med du også.


Tämän Pin-lisäyksen löysi Lilli. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Denne fargen vil gi hvite , gamle møbler et vakkert preg! Jeg synes selv det er viktig å få frem flotte møbler, og da er fargesammensetting viktig.


Etter dette kjøpet valgte vi å kjøpe nytt kjøkkenbor som ble et bord som var over 1år gammelt! Hei på dere :) Ja nå har jeg malt å styrt i hele dag og er enda ikke helt ferdig, veranda døra får jeg ikke malt før til helgen når det bl. ALT var jo hvitt hos meg før. Tomines hjem Jeg driver bloggen Tomines Hjem , og TM Design AS.


Mitt hvite hjem

Import av nydelige, solide klassiske møbler og decor på 3. Vår visjon er å gi alle sjansen til å få et vakkert hjem , med inspirasjon og glede. Elsket for den du er! Du lyser opp mitt liv.


Jeg ønsker deg kjærlighet, glede og takknemlighet. Må dagene dine ha balanse mellom sorger og gleder, slik at din takknemlighet blir stor. Må du lære deg verdien av deg selv og ditt dyrebare liv, og følge dine drømmer. Og du er alltid velkommen hjem ! Mitt hvite hus Min kjære mann har gjort en kjempejobb å malt alle gulvene i løpet av sommeren.


Nå er alt hvitt hos oss. Helt utrolig hvor mye lysere det ble! Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først.


Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt , og drømte om flere fargeklatter i hjemmet. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg