mandag 29. august 2016

Dessert til tapas

Dessert til tapas

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens.


Passer perfekt i en god tomatsaus. Nå trenger jeg hjelp til dessert. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret.


Tapas krever sin kvinne på kjøkkenet. Den bør kunnes gjøres i stand i forveien. Sv: Dessert til tapas ! Jeg synes noen ganger man er så mett etter tapas , og alle de forskjellige gode smakene.


Synes derfor ofte det gjør seg med noe litt lett - som frisk litt eksotisk frukt, hjemmelaga iskake med masse knuste bær, fromasjer o. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Godt brød hører også med til et koldtbor og her bør du beregne 2-skiver per porsjon. Se gjerne vår MatPrat film Slik beregner du mat til mange” for flere tips. Børst støv av grillen.


I sommerhalvåret har de fleste av oss muligheten til å flytte kjøkkenet ut. Grilling er en super tilberedningsmåte når du har mange gjester. Vi skal have tapas herhjemme i aften, og jeg har købt et par forskellige små kager til dessert , som vi kan dele og på den måde få lidt forskelligt. Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver.


På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat. Flere fristende desserter finner du her. Du kan enten spise det som et helt måltid eller man kan ta en rett eller to til et glass øl. For å unngå stresset som lett oppstår før store feiringer, kan du lage desserten på forhånd. Les mer: Her finner du min guide til de beste stedene i Barcelona.


Jeg spiser tapas hele dagen når jeg er i min favorittby, Barcelona. Jeg eeeeeelsker desserter … Og da jeg sidste år skulle stå for den, var jeg i syv sind…. Jeg ville jo både lave det ene og det andet! Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert.


Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker? Farvel til bland-selv-slik. Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Søte fristelser i form av en lekker dessert eller to tar festen til nye høyder, og du trenger ikke å være slikkmunn for å bli fristet.


Vi siger derfor farvel til hverdagens bland-selv-slik og hej til lyntrifli og brownies med orangeknas. Og selvfølgelig kan du også servere hurtige desserter for dine gæster i weekenden! Vi har samlet de bedste opskrifter på nemme desserter , du kan lave på under minutter.


Men hva ligger i begrepet tapas , er det en matrett, ett tilbehør, ett måltid eller en tradisjon? Vi kan vel trygt si at det ligger tradisjon i dette ordet og historiene er mange rundt opprinnelsen til tapas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg