torsdag 11. august 2016

Dekk til barnevogn

Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov. Se vårt store utvalg her. Kjøp enkelt på nett eller besøk oss i butikk.


Hjemleverte dekk rimelig fra vår nettbutikk.

Sjekk ut Dekk Barnevogn. Mulighet for avbetaling. Her finner du dekk , hjul og slange til din barnevogn. Alle materialer slites ut over tid - nye hjul eller dekk gjør at du kan bruke den lenger. Den lille barnebutikken.


Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg.

Men det er best å lese på det gamle dekket før du kjøper nytt. Bilventil eller gammel type ventil. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Så fort det er i boks, er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment, til det du er ute etter.


Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt! De fineste barnevognene og utstyret - Lynrask levering på sprell. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Finn laveste nettpris her.


Målinger viste nemlig at temperaturen i en barnevogn som var dekket med et helseteppe, steg fra grader til grader på bare minutter. Hver vår og sommer ser vi at enkelte velger å dekke til barnevognen - enten med et vanlig teppe eller et helseteppe - for å skjerme babyen for sol og forstyrrende bevegelser. Men det kan være deilig å ha en enkel sulky når man ruller til butikken eller ned til førskolen.


Som sagt, å velge vogn er ikke så lett men vi håper at vi har hjulpet til litt på veien og at det skal bli lettere for dere å velge. Det er viktig med god utlufting rundt barnets munn og nese når det sover. Resevedel til din TFK.


Ta gjerne kontakt for å finne riktig del til din vogn. Denne bremseklossen bruker du når du har kompositthjul på din TFK barnevogn.

Passer TFK Joggster Twist, III, Adventure, Trail m. Spesialbutikkene (Barnas hus m.fl.) henter sine dekk og slanger fra biltema, visstnok. Til sikkert tredobbel pris. På biltema er imidlertid både dekk og slanger ganske håpløse, og man finner dem f. Mountain Buggy-barnevogna vår uten modding med. Dekk derimot på slike hjul kan fortsatt bli slitt ut etterhvert, som vist i videoen nedenfor Og da kan man se seg nødt til å kjøpe nye hjul, som kan være både dyrt, tidskrevende og vanskelig å få tak i. Her viser vi hvordan du kan selv bytte utslitte dekk på skumfylte hjul.


Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. Bloggen drives av oss to, reparatører i BarnevognVerksted og småbarnsforeldre. Her deler vi erfaringer og tips innen tema barnevogner og reparasjoner, samt viser vi hva vi driver med til daglig i håp at det kan være til hjelp til noen der ute.


Det er ingen reklame i innleggene, og alle tips og innspill er 1 genuine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg