mandag 22. august 2016

Bilstol nyfødt

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Sjekk ut Nyfødt Bilstol.


Kjøp bilstol hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. De fleste i-Size-babystoler kan brukes fra barnet er eller centimeter ( nyfødt ) til barnet er centimeter (snaut år gammelt og ca. kg).


Noen kan brukes til barnet er centimeter langt (ca. år og mnd gammelt og ca. kg). Babybilstolen er den første bilstolen barnet ditt vil bruke fra nyfødt til ca. Retningslinjen for når du skal bytte bilstol er når barnet ditt kan sitte oppreist uten støtte eller senest når barnets hode er i linje med stolens høyeste punkt.

Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen, som Britax Max Way og Axkid Minikid. Den anbefales også av Forbrukerrådet, men merk deg at den kun er testet av én kilde.


Det er tusen ting å tenke på og usikkerheten er stor, særlig for førstegangsforeldrene. Cybex Aton Q med belte-base. Her er utstyrslisten og innkjøpstipsene til hva babyen trenger som gir dere noen bekymringer mindre!


Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon.


Hvilken type bilstol bør man velge om man vil ha en som er så liten og kompakt som mulig? Vil man ha en bilstol som er så liten som mulig, finnes det også stoler som festes med belte som har smale yttermål. Det er påbudt å sikre de aller minste bakovervendt når de sitter i bilstol.


Hvor lenge er avhengig av setet du har. Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, til minst år.

Søk Nyfødt Bilstol. Jeg hadde maxi cosi cabrio til yngstefrøkna(år siden) og likte den godt. Enkel å ta med seg hele stolen og babyen ut #128522; men må man ha base på den stolen?


Husker ikke helt men tror jeg festa den i selen? Når man skal ha med barna i bil er det påbudt at de skal være sikret med en godkjent bilstol tilpasset barnets vekt og høyde. Det finnes mange forskjellige design, og alle de er delt inn i vektklasser. Hos oss finner du bilstoler til nyfødt , bakovervendte bilstoler, fremovervendte bilstoler, baser til bilstoler og bilstoler som kan brukes som både bakovervendt og fremovervendt. Når man kjøper bilstol er det viktig å kontrollere hvilket sete som passer til din bilmodell.


Jeg synes ikke bilstol var spesielt vanskelig. Vi ville ha isofix, og med de siste standardene, i tillegg til at vi ville ha en base som også kan brukes til neste bilstol , samt at stolen skulle være best-i-test sikkerhetsmessig. Det finnes en mengde forskjellige modeller innen barneseter, som er utformet for å passe barn opptil år. Det finnes bare en fullgod løsning for sikker transport av et nyfødt barn og det er et bakovervendt barnesete tilpasset de aller minste.


Alle andre løsninger kan du bare glemme. Mange har også en tanke om at det ikke er bra for friske nyfødte å sitte slik. Det er rett og slett ikke riktig, sier Ifs barnesikringsekspert, Jan Olav Nilssen. Bruk en godkjent bilstol som er montert mot kjøreretningen, og som er tilpasset til spedbarn.


Du kan også bruke bag med sikkerhetsnett, men da må bagen være godkjent til slik bruk. Spedbarn kan ha feber uten å være syke, og de kan være syke uten å ha feber. Det viktigste er å følge med på allmenntilstanden.


Stolen sendes med posten. Til nyfødt sendes stolen ca. Andre stoler sendes innen virkedager etter at bestillingen er mottatt. Ved avtalegiro sendes stolen når skjema for avtalegiro er mottatt.


Du bestemmer selv når du vil bytte bilstol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg