onsdag 10. august 2016

Horoskop oversikt

Horoskop oversikt

Nå får du gratis Års horoskop for år ved kjøp av Personlig horoskop. Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop. Alle våre horoskop er til beste pris i klassen, og av beste kvalitet. Vi er så sikre på at du blir fornøyd med ditt horoskop , at du får 1 fornøyd-garanti.


Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Måneds horoskop tar for seg de aspektene som påvirker deg, gjennom den energien som motiverer ditt tegn til handling. Få gratis Års horoskop for år ved kjøp av Personlig horoskop.


MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Dyrekretsens revolusjonær og idealist. Hvis du ser noen som så absolutt skiller seg ut ifra den store hopen, er det en god sjanse for at det er en Vannmann.


Horoskop oversikt

Det kosmiske tempo øker. Du er også veldig allsidig, så å håndtere flere forskjellige oppgaver samtidig, er bare gøy for deg. Helse og energi er bra. Først datet du den søte litteraturstudenten som inviterte deg ut på brettspill og øl. Men du trenger ikke å frykte for at horoskopet ditt skal endres.


Forskere sier at denne rotasjonen har vært kjent for over 5år f. Den norske astrologen og astrologisk fagredaktør i magasinet Medium, Christian Paaske, er imidlertid ikke overbevist om at stjernenes plassering endrer horoskopet ditt. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og. Alle stjernetegn – find dit her. Stjernetegn er bestemt ift. Selv er jeg et sted midt i mellom, men det er nysgjerrigheten som gjør at jeg gang på gang leser horoskopet mitt.


Horoskop Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt. Jeg vil bare lese - og noen ganger så stemmer det på en prikk (les her hvilken trening som passer best til deg ifølge horoskopet ditt). Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene!


Horoskop oversikt

Les gratis dags, månedshoroskop for ditt. I dag gikk kineserne inn i hundens år, og nå begynner feiringen av det kinesiske nyåret verden over. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg