tirsdag 9. august 2016

Graviditetstester

Graviditetstester

Lei av lang kø på apoteket? Bestill graviditetstester fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Høy kvalitet og 9 nøyaktige.


Graviditetstester

Anonym og rask levering. Graviditetstester hos legen. Den urinbaserte graviditetstesten som legen din bruker, inneholder samme teknologi som graviditetstestene til hjemmebruk.


De to første typer graviditetstester er såkalte “tidlige graviditetstester ” som kan påvise en eventuell graviditet opptil dager før forventet tidspunkt for menstruasjon. Du kan allerede begynne å ta kosttilskudd når du har planlagt at du vil bli gravid i nærmeste fremtid. Har det ennå ikke lykkes deg å bli gravi så ta gjerne en titt på de produkter vi har som kan hjelpe storken på vei. De tidlige graviditetstester kan påvise en graviditet opptil dager før forventet tidspunkt for menstruasjon.


Graviditetstester

Les mer om de forskjellige typene av tester her. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Her kan du se Vitusapotek sitt utvalg graviditetstester og andre tester som eggløsningstester og fertilitetsmonitor. Vi tilbyr graviditetstester som er mer enn nøyaktig fra den dagen mensen ventes og med mulighet for å teste opptil dager før menstruasjonen din er ventet, samt graviditetstester med ukeindikator. Gir nøyaktig resultat og viser antall uker siden unnfangelsen.


På dette stadiet vil veldig små mengder av graviditetshormonet hCG begynne å vises i urinen. Hvilke graviditetstester kan jeg velge mellom? Det finnes nemlig et utall forskjellige graviditetstester – de kan kjøpes både på apoteket og i utvalgte dagligvarebutikker, i tillegg til på nett. De fleste lover riktig testresultat, men det er selvsagt avhengig av når du tester.


Testene kommer i ulik form, for eksempel strimmel-tester, stavtester og digitale tester. Kjøb dine graviditetstester hos oss, og få en ekstra gratis med på kjøpet. Våre graviditetstester er sikre og pålitelige. Alle graviditetstester har en fast avlesningstid – dvs.


Gyldigheten kan variere blant de forskjellige typene graviditetstester , så les alltid bruksanvisningen til den graviditetstesten du har kjøpt. Etter avlesningstiden skal man se bort fra eventuelle endringer i resultatet. HCG-produksjonen starter når det befruktede egget fester seg til livmorveggen, og morkaken begynner å vokse ut fra festepunktet. Hormonet skilles ut gjennom urinen, og gir en positiv test når hormonet i urinen binder seg til antistoffene på graviditetstesten og viser to streker.


Noen liker den tydelige beskjeden en. Du kan tidligst ta en graviditetstest tre uker fra du hadde ubeskyttet sex. Det er fordi det tar noe tid fra befruktning til kroppen starter med å lage dette hormonet, og enda litt tid til det er nok hormoner til å se det på testen. Vi har vårt eget fabrikat, hvilket sikrer deg en høy kvalitet og en presis graviditetstest. Når et egg befruktes, skilles hormonet hCG ut i urinen.


Graviditetstester

Legg inn dato for første dag i siste mens i Babyverdens terminkalkulator og få vite din termin. Det er dette hormonet graviditetstester påviser. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten.


Hos Vitusapotek kan du handle trygt og effektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg