mandag 15. august 2016

Navnesmykke gull

Tilpass et halskjede med eget bilde eller navn med gravering i høy kvalitet! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Disse edelmetallene har fjetret menneskeheten like lenge som det har eksistert navn, og skaper et særdeles nydelig smykke som du alltid vil kunne bære med stolthet.


Navnesmykke gull

Stort utvalg av stilige og klassiske herresmykker i sølv og stål. Hos oss finner du kule herresmykker med stener som zirkonia og onyx. Perfekte gaver til mannen!


De lages for hånd fra sølvplate og trå og hver bokstav håndstemples. Du kan bestille et smykke med bokstav, navn og eventuelt symboler. Husk at du får gratis frakt innen Norge! Få dette fantastiske, massive lille navnesmykket i 14K gull med ditt eget navn.


Teksten utføres i en elegant håndskrift. Denne varen leveres med et Twistkjede i 14K gull. Ta kontakt for spørsmål og pris. Du har anledningen - vi har gaven! Navnesmykke 5gult gull.


Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Kjeder er et smykke som kan brukes for envher anledning. Besøk vår nettbutikk eller kom innom en av våre nesten 1butikker. Alle kjeder leveres i flott gaveetui - se hele utvalget i online.


Dette er et smykke du bestiller på nett og hos gullsmeden, og det er du som selv bestemmer hvilket navn det er som skal foreviges i gull og sølv til evig tid. Et navnesmykke til evig tid. Pris avhenger av lengden på navn. Alle som har prøvd seg en gang eller to, vet at forhold ikke alltid er en dans på roser.


Det krever innsats, omtanke, empati og innimellom må man også svelge en kamel eller to. Vi har et godt utvalg, og alle smykker er moderne i sitt design. Når du kjøper et halskjede med navnet på CHANTI, har du helt fri alternativer å bestemme navnet.


Navnesmykke gull

Mestergull er landets ledende faglige aktør i gullsmedbransjen. Sennende smykkekolleksjoner og håndverk av ypperste klasse. Ringer, smykker og gaver perfekt for de fleste anledninger. Vi spesiallaget også om du ønsker noe helt unikt.


Dobbeltnavn stemples eventuelt på to linjer. Hva er gull vermeil-smykker? Oppdag hvorfor dette populære valget har blitt en voksende tren hva det er laget av, og mer. Handler du i nettbutikken får du trygg levering og gratis frakt ved kjøp over kr 700.


For tiden holder Kim seg litt unna realityscenen hvor hun sier at hun trenger en pause etter alt som har hendt. Likevel er Kim stadig å spotte. Her er hun med sin nyeste navnesmykke -favoritt!


Kim ble inspirert av sin venn Kanye West, og gjorde sin vri ved å ha armenske bokstaver istedet for arabiske som en hyllest til sin armenske bakgrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg