torsdag 4. august 2016

Emmaljunga vogner

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt.


Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mondial duo kombivogn er en tidløs og elegant vogn.

Alle de tekniske funksjonenene og mulighetene med vognen, gjør den til en førsteklasses opplevelse både for dem som triller og ikke minst for babyen. Passer alle classic understell, duo s understell og superviking. NXTF er vår mest eksklusive barnevogn.


Emmaljunga Classic vogner. De legger stor vekt på miljø- og bærekraftsspørsmål, og miljøinvesteringene deres har ført til en helt fossilfri oppvarming av fabrikken i Sverige. NXT90F duokombivogn, komplett vogn med ligge og sittedel. Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet som gir deg og barnet fantastisk trillekomfort.


Tradisjonell kombivogn med romslig hardbag. Sittedelen er vendbar med full liggestilling.

Stabilt understell med store lufthjul, integrert myggnett og soltrekk i kalesjen og seler i sittedelen. Kjøp allt for baby och barn! Levering uten toll og mva!


Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her. Vogner med fire hjul kan virke vanskeligere å håndtere (selv om de moderne vognene er mye mer smidig enn de som ble brukt for, si, år siden). På andre siden er de bedre når underlaget er tøffere, og klarer å ta seg frem på dårlig brøytede vinterveier.


Firehjulsvogner med mindre, svingbare forhjul kan være en bra kompromiss. En duovogn er en barnevogn med to deler - en bag og en sittedel. Du bruker bagen opp til ca måneder og sittedelen brukes fra måneder til års alder. Er di billigere i sverige? Ser på hjemmesiden til emmaljunga at man kan klikke emmaljunga sin bilstol på flere av vognene deres.


Lurte på om det kun er emmaljunga bilstolen som kan klikkes på de? Eller går det an å klikke maxi cosi cabrio fix på den også? Testvinneren er Babyjogger City Elite, som med poeng i snitt vipper opp på terningkast seks.


Dette er en lett og hendig vogn som overbeviser brukerne med mange finesser og bruksvennlige funksjoner. Velg sportsvogn blant kjente merker som f.

Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Ellers finner du merker som Basson, Britax m. I butikken vår på Solbergmoen har vi over 1kvadratmeter med vogner og tilbehør til vogner utstilt. Vi har barnevogner i alle prisklasser. Vi fører det meste innen tilbehør til vogner : regntrekk, myggnett, koppholder, stelleveske, solbeskyttelse osv.


Jeg har tidligere skrevet blogg om hvordan det er å få tvillinger. Jeg har bestemt meg for å blogge litt om vogner , siden interessen min er langt over normalen. Jeg har derfor valgt å ta med noen av blogginnleggene fra den gamle bloggen, for å få samlet alt på en plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg