onsdag 24. august 2016

Tvillingene

De er flinke til å plutselig forsvinne og bruker denne tiden til å møte nye mennesker og utforske nye steder. Når de dukker opp igjen har de nye tanker, meninger og interessante ting å dele. Personer som er født i tvillingens tegn endrer mening raskt og har god fantasi. De fleste tvillinger kan gjøre flere ting samtidig uten å måtte anstrenge seg.


En overutviklet tilpasningsevne, kan føre til kameleonske tendenser der man kan bli usikker på hvem dette mennesket er. Tvillingene misliker rutine og liker ofte spenning.

P ersonlighet: En tvilling har god fantasi og kan skifte mening raskt. De er også rastløse, og noen ganger kan det virke som om de har to personligheter. Nøkkelord Jeg tror.


Når jeg nå sitter her og tenker tilbake på året som har gått, kjennes det ut som om jeg kunne skrevet en hel bok, samtidig som jeg er helt tom for ord. Er du født i Tyren? Da er du stabil pålitelig person, lidenskapelig partner, kunstnerisk, rolig og konkret. Men du har også tendens til å være påståelig og sta, grådig og materialistisk.


Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Klareste stjerner Castor og Pollux. Stjernbilde i Dyrekretsen. Dets nordøstlige seksjon krysses av Melkeveien og det observeres enkelt gjennom vinteren når mange store stjernehoper dukker opp på himmelen. Ordet består av vokaler og konsonanter. Disse to stjernetegnene er dømt til å mislykkes.


Henning Hai Lee Yang stiller dine horoskop! Velg ditt stjernetegn og les ditt horsokop. Vi har både vestlige dagshoroskop, vestlige ukeshoroskop og kinesiske ukeshoroskop gratis hver dag. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop! De er mestere til å forføre og narre, men tilbyr også en verden av informasjon og kunnskap, godt innpakket i humør og overlevert med et glimt i øyet.


Jakob og Kristian er like som to dråper vann. Det utnytter de til å vinne veddemål for å tjene ekstra lommepenger. Så blir farens gullsmedbutikk ranet. Klarer tvillingene å bruke sitt helt spesielle fortrinn til å hamle opp med livsfarlige kriminelle?


På tampen av året var det nyheten om de genredigerte tvillingene Lulu og Nana i Kina som skulle dominere forskningsverdenen. Forskeren He Jiankui ved Southern University of Sience and Technology i Shenzhen forklarte på at moren var blitt gravid gjennom kunstig befruktning. Du kan kanskje synes at det er vanskelig å gi slipp.


Men husk at livet i seg selv alltid forandrer seg, og det kommer alltid til å være en tid når du må si hade til noe å fortsette livet.

Det er helt greit om dette føles ubehagelig. Din tendens til å bli mindre begeistret og uinteressert med status quo kan skape problemer i forhold og enda flere problemer på jobben. Så hvordan håndterer du ditt ønske om ikke å bli i den samme situasjonen i altfor lang tid? Igjen er det de eneggede tvillingene som har den høyeste risikoen.


På den måten vil du være garantert minst to forskjellige koner, og sporadisk i helgene, så mange som tre eller fire. Naturligvis er det en liten hake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg