torsdag 18. august 2016

Billige graviditetstester

Høy kvalitet og 9 nøyaktige. Anonym og rask levering. Billigste type test på markedet. Test av høy kvalitet. Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr.


Billige graviditetstester

Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn billige graviditetstester hvis du ser nå.


Diskret og rask leveranse innen 2-virkedager. Du kan kjøpe graviditetstester online til lavpris, og om du kjøper for mer enn 2kroner betaler du absolutt ingenting for frakten! Vi sender ut ordre dager i uken – diskret pakket!


Graviditetstest strimmel. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Les mer om graviditetstester , og hvilken test du skal velge. Bebi er en nettbutikk for deg som ønsker å få barn. Clearblue utfører både graviditetstester og eggløsningstester. Lave priser og rask levering. Sendes i diskré konvolutt.


Noen som vet hvilket merke de billige graviditetstestene type stav fra billige tester er? Synes de ligner misstenkelig på QR sine. Har tatt tester, siste senest i dag. Negativ selvfølgelig.


Aktuelle tilbud – spar penger NÅ! Her finner du de aktuelle tilbudene fra billige -tester. Våre tilbud på graviditetstester , eggløsningstester og mange andre typer fertilitetsprodukter, gir deg en fantastisk mulighet for å få fatt i våre populære produkter til en enda bedre pris.


Synne Homme (33) venter sitt tredje barn kommende høst, og i dette svangerskapet handlet hun inn graviditetstester i utlandet. Jeg har brukt diverse tester som jeg handlet billig i USA. Jeg klarer ikke å vente, så jeg tester alltid altfor tidlig.


KJØP PÅ NETT: Du kan kjøpe apotekvarer på nett, og det er billig. I vår prissjekk sparer vi inntil prosent på å velge billigste kontra dyreste nettapotek. Kan testes med hele døgnet. Kort fortalt fungerer testen ved å avsløre om det er hCG (hunam chorion gonadotropin) i urinen.


Dette er et hormon som indikerer graviditet. Jordmor Siri von Krogh forklarer alt du trenger å vite om graviditetstester (egen artikkel) - og vi kan fortelle deg hvilke tester som er de beste. For å gi deg best mulige svar, har vi samlet sammen et representativt utvalg og fått fire oppegående, gravide kvinner til å prøve ut graviditetstestene en periode. Mange kvinner som prøver å bli gravide får et høyt forbruk av graviditetstester hvor de kan teste selv hjemme på badet.


Til tross for at flere tester ikke gir klart utslag før tiden da mensen skulle vært der, begynner testingen før. Prisene på graviditetstester varierer veldig og dersom du trenger mer enn et par tester kan det fort bli kostbart. Den dyreste testen vi fant i denne oversikten koster kr 17- mens den billigste koster kr 4-. Det er en prisdifferanse på hele 13- kr. Den avgjørende faktor på om et merkenavn, generisk eller lege-administrert urinprøve vil teste sant avhenger av følsomhetsnivå av testen når det evaluerer humant choriongonadotropin (hCG) nivåer.


De har erfart at ulike tester viser de samme resultatetene, og at alle egentlig fungerer like. Det må registrereres hos Legemiddelverket, og for å ha lov til å drive et apotek må de tilby salg av reseptpliktige legemidler. Inntil lansering av løsningen for nettsalg av reseptpliktige legemidler betyr dette at apoteket må ha et fysisk utsalgssted i tillegg til nettbutikken - fordi dette er den eneste måten å kunne selge reseptmedisiner på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg