mandag 8. august 2016

Krem mot strekkmerker

Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Stå i mot tegn på hudaldring. Finn laveste nettpris her.


Krem mot strekkmerker

Masser derfor utsatte hudområder morgen og kveld med en fet krem eller olje som inneholder mye næring. Siden strekkmerker er en såpass utbredt fenomen, mangler det ikke på kommersielle aktører som utvikler diverse kremer og oljer ment for å fjerne merkene. Mange av disse produktene inneholder Vitamin-E eller kakaosmør.


Desverre er effekten av de ulike preparatene omdiskutert og ofte dårlig dokumentert. LES OGSÅ: Den beste treningen mot cellulitter. STREKKMERKER PÅ MAGEN: Ifølge hudlegene KK. A-syrekrem som kan hjelpe mot strekkmerker.


Dette skal imidlertid ikke brukes mens du er gravid! Hos Vitusapotek finner du en rekke kremer som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende på huden. Som et tredje tips er å bruke Omega 3. Dette hjelper huden med å bygge seg opp innenfra og er derfor til god hjelp mot strekkmerker. Har du flere tips mot strekkmerker kan du skrive dem inn slik at flere får glede av dem under. Strekkmerker og peeling.


Som en fellesfaktor, så ønsker mange å bli kvitt strekkmerker og det tilbys mange ulike produkter mot strekkmerker slik som kremer, serum og elektroniske apparater. Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk, men som sagt har jeg likevel bestemt meg for å bruke kremer just in case. Mitt valg har falt på Belly Butter fra Burt’s Bees sitt eget merke for kommende mødre, Mama Bee. Mange opplever det som sjenerende å få lyse strekkmerker på kroppen og syns det er flaut hvis noen ser merkene.


Krem mot strekkmerker

Bio-Oil er en prisvinnende olje som reduserer arr, strekkmerker , og ujevn hudfarge. Hudpleieoljen forbedrer også dehydrert, tørr og aldrende hud. Bio Oil bidrar til en jevnere og penere hu og er det mestselgende produktet mot strekkmerker og arr i flere land. Bio-Oil har en lett konsistens, og kombinasjonen av planteekstrakter og vitaminer i Bio Oil reduserer ujevnheter i huden. Arr kan for noen være skjemmende.


Det finnes i dag gode produkter som kan redusere synligheten på arr. Både med tanke på forebygging av nye arr og demping av eldre arr. Har du et sår, bør du unngå solen eller dekke til området så fort skorpen på såret har falt av.


Les flere nyttige tips her. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Opptil av gravide har fått strekkmerker mot slutten av svangerskapet, så det å ikke skulle få dem er nærmest å betrakte som uvanlig.


Jeg er nå gravid for første gang, og regner med at magen begynner å vokse om ikke så lenge. Jeg har hørt det skal finnes en krem mot strekkmerker , men hva heter den og hvor får jeg kjøpt den? Selv om strekkmerker ikke er annet enn et estetisk problem, kan de virke sjenerende og det å fjerne strekkmerker er en prioritet for mange. Det som ikke går for å være et kjerringråd er peeling.


Jeg har altså fått rosa og lilla strekkmerker mange steder på kroppen etter at jeg ble gravid (har gått opp kilo). Har prøvd strekkmerkekremer fra vichy og gud vet hva mer. Men nå har jeg kommet over en krem mot strekkmerker som faktisk funket etter kun et par dager!


Dette er svært vanlig ved graviditet og i puberteten. I løpet av graviditeten får opptil prosent av gravide kvinner strekkmerker. Tilstanden er derfor mer vanlig hos kvinner enn menn, men kan sees hos begge kjønn. Laser sies å være den mest effektive, men også dyreste, måten å fjerne strekkmerker på. Laser skal stimulere cellene i lærhuden til å produsere nytt vev som kan hjelpe mot strekkmerker.


Noen hudleger er imidlertid ikke helt overbevist om at denne metoden hjelper. Hvis det er mye strekk i huden der såret er, kan man av og til se at det tilhelende området blir litt tykkere enn vanlig. Denne type arr kan være vanskelig å skille fra normale arr, og ofte vil arrvevet være en kombinasjon av disse to. Det er dette som kalles hypertrofiske arr. Merk at vitamin A -kremer solgt gjennom helsekost og parfymeri ikke virker mot rynker eller pigmentflekker.


Reparerer og fornyer huden Vitamin A syre bidrar effektivt til å reparere og fornye huden. Gjennom nydannelse av bindevev vil rynker og linjer glattes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg