mandag 29. august 2016

Beste barnesete

Beste barnesete

Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Kjøp barnesete hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Våre barnesete -tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på forbrukerrådet. Med denne guiden håper vi å svare på dette ønsket. Les også: Det beste regntøyet til barnet ditt.


Forbrukerrådets anbefalinger. Disse kan imidlertid ikke måle seg med de aller beste dressene med hensyn til kvalitet, og ofte går det på at passform og slitestyrke ikke holder mål. En dress av høy kvalitet tåler å brukes gjennom flere sesonger av flere søsken. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon.


Beste barnesete

Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete -test. Samtlige plasseringer kan du se lenger nede i artikkelen. Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test, og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe.


Concord er ellers blant de beste når man ser på resultatene ved frontkollisjon. Sammenlikner man Concord med Cybex som gir minst nakkebelastning, er forskjellen slående. I Cybex-setet er hodet helt omsluttet av setet, mens Concord har en separat hodebeskyttelse som er altfor liten, sier Kullgren.


Best i testen er barnesetet fra Cybex. Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken. Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk.


Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen, med høye karakterer i alle kategorier. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Jeg anbefaler folk å bruke litt tid før de kjøper barnesete , sier testansvarlig i. De alvorligste ulykkene med personskade skjer i frontkollisjoner, selv om det også forekommer kraftige påkjørsler bakfra.


Derfor anbefaler vi den beste sikringen for barn i forhold til frontkollisjoner. Men forskning viser at også i påkjørsler bakfra er en bakovervendt barnesete best i de aller fleste tilfeller. For å sikre barnet ditt best mulig i bilen er det livsviktig at de sitter i et bakovervendt barnesete fram til barnet er fire år, viser den ferske testen av ni ulike barneseter foretatt av NAF i samarbeid med svenske Testfakta. Velg et bakovervendt barnesete.


Det er ikke et lovkrav, men anbefales på grunn av bedre trygghet. Et bakovervendt sete som går opp til kilo, er en god investering, fordi det kan brukes veldig lenge. Ha alltid med både bil og barn når du skal kjøpe barnesete. Få ekspeditøren til å vise deg hvordan du bruker og fester setet i bilen. ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest, og Trygg Trafikk har tidligere anbefalt foreldre å ikke fokusere ensidig på testresultatene, men se hvordan barnesetene gjør det i frontkollisjon– særlig fordi mange forovervendte bilstoler har kommet godt ut – til tross for at barn bør sitte bakovervendt til de er minst fire år gamle.


Beste barnesete

Det svenske forsikringsselskapet Folksam oppdaterte nylig sin store bilbarnestol-test for bakovervendte bilbarnestoler. Når du velger bilstol er sikkerheten det viktigste – riktig stol for riktig alder, lengde og vekt. Hos oss finner du bare godkjente babybilstoler, bilstoler, beltestoler og belteputer for den nyfødte og opp til kg.


Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. Når du får et nytt barn til verden er det mange nye rutiner som skal på plass.


Uansett om dere skal dra på en kort eller lang biltur skal babyen eller barnet være sikret godt i bilen slik at de små sitter så trygt som mulig ved en eventuell kollisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg