torsdag 4. august 2016

Kinesisk stjernetegn

Kinesisk stjernetegn

I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn.


Kinesisk stjernetegn

Videre har hvert dyretegn lykketall, lykkeblomster og lykkefarger. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn, hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv.


Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca. De kinesiske stjernetegn – Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn og årsdyr. De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år.


Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Derfor informasjon om stjernetegn på fødesår er veldig verdsatt.


Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn , er hvert kinesisk år representert ved et dyr. Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene.


Kinesisk stjernetegn

Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfær fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi. I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor.


Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer. Hva betyr de ulike dyretegnene. Link hvor du kan finne ditt eget dyretegn.


Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord. I vår nettutgave finner du alltid noe interessant å lese: Nyheter, reportasjer, intervjuer med kjente klarsynte, lesernes historier og mye mer. Stikkord: karisma, sjarm, slagferdighet og omgjengelighet.


Negative sider er: Utbytting, grådighet og hemmelighetsfulle. Lyseblå er Rottas farge, diamanter er deres stener. Kinesisk navn er SHU, tegnet for sjarm. Drage og Ape er de beste partnere, mens Kanin, Hest, Geit og Hane kan by på problemer.


Etter at vietnameserne tok i bruk chữ quốc ngữ-alfabetet, basert på latinske bokstaver, falt tegnene etter hvert bort, og er i dag ukjente for mange vietnamesere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg