mandag 1. august 2016

Gravid uke 37 vondt i magen

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Nederst på siden finner du video om hvordan det er å være gravid i denne uken , samt oversikt over de andre artiklene i serien Gravid - uke for uke. Alt er ferdig laget. Alle vitale organer er ferdige, og babyen vil ikke vokse like fort i lengde fremover.

Den er omtrent centimeter lang og veier rundt tre kilo. Jeg er nå i uke og har ekstreme stikninger i magen som går ned i underlivet. Har hatt dette i noen dager, og må stoppe opp med alt jeg gjør når disse kommer.


Hvis jeg ligger kan jeg ikke strekke ut bena eller røre på meg siden det er så vondt. Får de ofte når jeg har vært på do og tisset. Hodet har festet seg for cirka to uker siden.


Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt. Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg. En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander.

Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være. Har i flere uker hatt vondt nederst i magen ,ved bekkenet og noe underlivet. Var på legen på kontroll på mandag,fikk beskjed om at kroppen bare gjør seg klar,greit nok. Det har tatt flere dager før det har gått opp for meg hva han mente med det.


De tre barna mine kunne mistet moren sin, og mannen min sin kone. Den tanken gjør meg kald innvendig. Jeg hadde jo bare vondt i magen , sier Annelin. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse.


Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet.


Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Er i uke på mandag og lurer litt på om det er vanlig å ha smerter nå når det begynner å nærme seg? Har hatt ganske kraftige smerter på venstre side av magen , og smertene stråler bak til korsryggen, er nesten som at sidemuskelen ligger i klem, det gjør forferdelig vondt. VELDIG vondt i magen.


Uke 5: Mensen har ikke kommet og du føler deg kanskje litt trøtt og kvalm. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges.

Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden. Rask og trygg leveranse. Gynekolog idag kunne ikke finne ut av dem, fant CRP på som eneste funn. Blodtrykk perfekt og urin negativ.


I uke er fødselen nære og det er vanlig at du kjenner forhåndsrier. Les mer om graviditetssymptomer i uke samt om hva som skjer i barnets utvikling. Vondt i nedre del av magen. Leser at det er vanlig med stikninger i magen når livmoren vokser. Sist hadde jeg dette da jeg var gravid.


Husker ikke når det begynte. Nå er jeg uker gravid. Jeg har de samme smertene, I to netter nå har jeg hatt så vondt nederst i magen og gulpet hver gang jeg har snudd meg, ikke funnet god stilling og hatt mye nedtrykk. Smerter og vært uvel. Kan dette komme av at barnet fester seg som flere av dere skriver her?


Kynnere har jeg hatt lenge. I går og i dag har jeg for første gang hatt kraftige smerter foran men nederst i magen. Det starter lengre ned enn navelen og gjør vondt hele veien ned venusberget.


Det kan minne om kynnere med smerten til en rie, men de kynnerene jeg har hatt hittil har jo strammet hele magen så jeg skjønner ikk. Magesmerter kommer ofte i tak og varierer i intensitet. Luft kan være fryktelig vondt , men er ikke farlig i seg selv.


Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. Det er mange tilstander som kan gi smerter i magen , sier Petter Brelin, lege og leder av Norsk forening for allmennmedisin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg