fredag 26. juni 2015

Apotekpakken

Skriv en kommentar. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er. Dere som har hentet den, hva er det i den?


Hannah`s Mamma Elsker forumet. Da har jeg vært å hentet. Hva er det og er den bra? Som førstegangsfødene lurer jeg litt på hva som må kjøpes inn av kremer og salver og sånt.


Hos Apotek får du en babypakke med flotte produkter som vi kaller Baby Box. Den kan du hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født. Se hva pakken inneholder og bestill den fine startpakken her.


Du er ikke hva du spi­ser. Her gir Berit Nord­strand deg seks trinn til en sunn tarm og der­med en fris­ke­re kropp, mer over­skudd og et klart hode. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong. Babyverden er Norges største nettsted for deg som prøver å bli gravi er gravid eller har barn.


Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål. Apotekpakken er en gaveboks til baby, mamma og pappa. Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. Spurte tilfeldigvis om de hadde fått inn apotekpakken på Vitus da jeg. Kjekt med alt som er gratis!


Apotekpakken

Er det flere slike ting man bør ta seg nytte av? Gratis prøver ting ol. Har mottatt noen bøker, tror det var fra sandvik. Så var det denne apotekpakken fra Vitus da. Så UTROLIG vanskelig å få tak i da.


Til slutt skjønte jeg at noen apoteker hadde den inne, andre ikke, så jeg ringte rundt og sjekket før jeg tok turen. Endelig fikk jeg napp på tirsdag i Larvik, så da dro jeg dit og. Alt du trenger å gjøre, er å bli medlem i Babyverden! Det handler om språkutvikling.


APOTEKPAKKEN FRA VITUS APOTEK KAN BESTILLES HER. Apotekets Babypakke er et gratis tilbud til alle gravide og nybakte foreldre. Pakkens innhold er utviklet og sammensatt av apoteket og andre eksperter.


Hehe, ja dette er apotekpakken jeg har fått. Egentlig skal man vell bare få en? Shit samma, man tar det man kan få! Babypakken fra Vitus Apotek Mitt Apotek hentes ut fra mnd før fødsel til.


Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt den, men her om dagen kom den. Det var ikke så mye innhold i pakken fra Libero, men det de har lagt oppi er i alle fall relevant, og gjerne i litt større størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg